Sports Βusiness

«Διαζύγιο» ανάμεσα σε Nike και Μπαρτσελόνα; Η Puma προσφέρει μυθικό ποσό για να... ντύσει τους Καταλανούς!

«Διαζύγιο» ανάμεσα σε Nike και Μπαρτσελόνα; Η Puma προσφέρει μυθικό ποσό για να... ντύσει τους Καταλανούς!
Η Puma μοιάζει αποφασισμένη να «κλέψει» την Μπαρτσελόνα από τη Nike, με την οποία οι Καταλανοί δείχνουν πως θα πάρουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από μία πολυετή συνεργασία! 
Τίτλοι τέλους φαίνεται πως θα μπουν στην πολυετή συνεργασία της Μπαρτσελόνα με τη Nike, καθώς οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Puma!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η καταλανική «Sport», η ομάδα από τη Βαρκελώνη είναι έτοιμη να δώσει τα χέρια με την Puma, έτσι ώστε η εν λόγω εταιρεία να «ντύσει» τη Μπαρτσελόνα από τη σεζόν 2025/26.

Το συμβόλαιο των Καταλανών με τη Nike, εκπνέει το 2028 και αφορά μια συμφωνία, που «αγγίζει» τα 105 εκατ. ευρώ, αλλά και επιπλέον 50 εκατ. τα οποία έχουν να κάνουν με ενδεχόμενα μπόνους.

Το συγκεκριμένο deal υπάρχει από το 1998, ωστόσο οι σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν «ραγίσει» και όπως όλα δείχνουν το «διαζύγιο» δεν θα καθυστερήσει να επέλθει.

Μάλιστα, η Puma φέρεται να προσφέρει ένα «μυθικό» πόσο στη Μπαρτσελόνα, αφού φημολογείται μια συμφωνία που θα φτάσει στα 200 εκατ. ευρώ και που θα μπορεί να «απογειωθεί» στα 300 εκατ. με τα μπόνους που θα προστεθούν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0