Sports Βusiness

Ο Χέντερσον θα πρέπει να πληρώσει 7 εκατ. λίρες, εάν θέλει να επιστρέψει στην Premier League!

Ο Χέντερσον θα πρέπει να πληρώσει 7 εκατ. λίρες, εάν θέλει να επιστρέψει στην Premier League!
Μεγάλο θα είναι το κόστος για τον Τζόρνταν Χέντερσον, σε περίπτωση που ο ίδιος αποχωρήσει από την Αλ Ετιφάκ, για να επιστρέψει στην Premier League, όπως φέρεται να έχει εκφράσει ο Άγγλος μέσος ως επιθυμία. 

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δεν δείχνει να είναι ικανοποιημένος στην Αλ Ετιφάκ και φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League, ωστόσο εάν αποφασίσει να αποχωρήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή από την Σαουδική Αραβία, τότε θα πρέπει να πληρώσει!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», ο πρώην Άγγλος αρχηγός της Λίβερπουλ αμείβεται με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο «αγγίζει» τις 700 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, όμως η εφορία δεν θα είναι ιδιαίτερα... καλή μαζί του, εάν εκείνος δεν αγωνιστεί για δύο χρόνια στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο ενιαίος συντελεστής φόρου που εφαρμόζουν οι Άραβες, ο οποίος είναι της τάξεως των 20%, «αναγκάζει» τον Χέντερσον να εξαντλήσει δύο χρόνια από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Ειδάλλως, ο 33χρονος μέσος δεν θα απαλλαχθεί από τους φόρους του, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να πληρώσει 7 εκατομμύρια λίρες!

Πάντως, ακόμη και αν πάρει την απόφαση να επιστρέψει στην Αγγλία, ο Χέντερσον θα πρέπει να υπολογίζει πως και οι απαιτήσεις του, θα πρέπει να μειωθούν αισθητά, λόγω του περιορισμού που υπάρχει για τις δαπάνες των ομάδων.  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0