Sports Βusiness

«Οι απολαβές του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και η... σύγκριση με το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!»

«Οι απολαβές του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και η... σύγκριση με το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!»
Τις τελευταίες ώρες τα τουρκικά ΜΜΕ έχουν ρίξει αρκετό... βάρος στην έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, με τους «γείτονες» να αναφέρονται και στις απολαβές του 70χρονου τεχνικού στο «τριφύλλι». 

Ο Φατίχ Τερίμ διαδέχθηκε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με τον Τούρκο τεχνικό να φτάνει το πρωί της Τετάρτης (27/12) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στις πρώτες του δηλώσεις να τονίζει πως, όπου και αν βρίσκεται στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η είδηση της αποχώρησης του Σέρβου τεχνικού και η έλευση του Τερίμ «έσκασαν» σαν «βόμβα» την Τρίτη (26/12) και πλέον οι εξελίξεις όσον αφορά τον 70χρονο προπονητή είναι καταιγιστικές.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες στα τουρκικά ΜΜΕ γίνεται και λόγος για τις απολαβές του Τερίμ από τους «πράσινους», με τους «γείτονες» να αναφέρουν πως ο ίδιος δέχθηκε την πρόταση της ελληνικής ομάδας έναντι 29 εκατ. τουρκικών λιρών το χρόνο. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ενάμισι χρόνο, θα λάβει από τον Παναθηναϊκό, κάτι παραπάνω από 1,3 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το εν λόγω ποσό - σύμφωνα πάντα, με τα τουρκικά ΜΜΕ - έχει να κάνει με τις «καθαρές» απολαβές του «θρύλου» της Γαλατασαράι, συνεπώς σε αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται ενδεχόμενα μπόνους επίτευξης στόχων.

Θυμίζουμε πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρεται να είχε υπογράψει ένα ιδιαίτερα «μεγάλο» συμβόλαιο πριν αποχωρήσει από το «τριφύλλι», αφού στην ανανέωση, στην οποία είχε βάλει την υπογραφή του ο Σέρβος τεχνικός, προβλεπόταν ένα ποσό - μικτών αποδοχών - που έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ, τα οποία ο ίδιος θα... μοιραζόταν με το επιτελείο του.  


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0