Sports Βusiness

«Με μία εμφάνιση 10.000 λίρες, με δύο τα… διπλά»: Τα οικονομικά δεδομένα του Μέινου στη Γιουνάιτεντ!

«Με μία εμφάνιση 10.000 λίρες, με δύο τα… διπλά»: Τα οικονομικά δεδομένα του Μέινου στη Γιουνάιτεντ!

Είναι λίγο υπερβολικό. Αναδεικνύει γενικώς μία… βιασύνη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βελτιώνει τη συμφωνία της με τον Κόμπι Μέινου και του δίνει 10.000 λίρες περισσότερες την εβδομάδα, μετά από – μόλις – δύο ματς στην Premier League με τη φανέλα της!

Είναι ταλέντο. Μοιάζει εξαιρετικός. Έχει καταφέρει ήδη να βάλει τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη διαδικασία να τον κοιτάξει, να τον συζητήσει με τους συνεργάτες του και να επιχειρήσει να τον πείσει να αγωνιστεί μελλοντικά με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Είναι μία… νίκη αυτό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως όλα δείχνουν, ο Κόμπι Μέινου έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε ένα πολύ σημαντικό «κεφάλαιο», μελλοντικά, για τους «κόκκινους διαβόλους».

Ωστόσο, ας μην παραβλέπουμε το γεγονός πως είναι 18 ετών και αισίως, έπαιξε τα δύο πρώτα του παιχνίδια με την ανδρική ομάδα, σε επίπεδο Premier League. Θετικός, εξαιρετικός, σημαντικός στο «Γκούντισον Παρκ», αλλά με λιγότερα από 180 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, δεν υφίσταται μία τόσο μεγάλη αύξηση στις οικονομικές του απολαβές.

Και το λέμε αυτό, διότι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο νεαρός θα λαμβάνει από εδώ και πέρα 20.000 λίρες την εβδομάδα. Συνεπώς, ακριβώς τα διπλάσια χρήματα από όσα έβαζε στο ταμείο του μέχρι και… σήμερα. Μήπως βιαζόμαστε λίγο; Μήπως είναι λίγο υπερβολικό, με τη λογική πως έχει παίξει μόνο… δύο φορές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0