Sports Βusiness

Αφού το ξενοδοχείο τού κόστισε… χρυσάφι, ο Χάρι Κέιν βρήκε -επιτέλους- σπίτι στο Μόναχο!

Αφού το ξενοδοχείο τού κόστισε… χρυσάφι, ο Χάρι Κέιν βρήκε -επιτέλους- σπίτι στο Μόναχο!

Αίσιο τέλος είχε το… δράμα του Χάρι Κέιν στο Μόναχο, αφού μετά από περίπου τέσσερις μήνες, κατάφερε να βρει σπίτι! Μέχρι να γίνει αυτό όμως, χρειάστηκε να βάλει «βαθιά» το χέρι στην τσέπη!

Χάρι Κέιν χωρίς… σπίτι, μπορεί να κάνει προκοπή, αλλά ταυτόχρονα βλέπει και το ταμείο του ν’ αδειάζει! Ο Άγγλος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι, πήρε την απόφαση να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του.

Έκλεισε το κεφάλαιο της Τότεναμ και πήρε το αεροπλάνο για τη Γερμανία και συγκεκριμένα για το Μόναχο. Η Μπάγερν δε δίστασε να βγάλει από τα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ. Δίχως αμφιβολία δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της.

Μετά από 18 συμμετοχές με τη φανέλα των Βαυαρών σε όλες τις διοργανώσεις, ο Κέιν μετρά ήδη 22 τέρματα και έχει μοιράσει 7 ασίστ. Δείχνει ασταμάτητος. Τουλάχιστον εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

kane.jpg

Η αλήθεια είναι πως εκτός αγωνιστικού χώρου, ο 30χρονος φορ αντιμετώπιζε ένα… μικρό προβληματάκι. Δεν μπορούσε να βρει σπίτι, κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες!

Αυτός ο «πονοκέφαλος» τον οδήγησε αναγκαστικά στη λύση του ξενοδοχείου. Μαζί φυσικά με την οικογένειά του. Εκεί κλήθηκε να καταβάλλει ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Η σουίτα που επέλεξε άλλωστε, δεν ήταν ιδιαιτέρως… οικονομική!

Η Μπάγερν αποφάσισε να τον στείλει στο Vier Jahreszeiten Kempinski. Πρόκειται για ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη!

Είναι χαρακτηριστικό πως για κάθε βραδιά που διέμενε στο συγκεκριμένο μέρος, ήταν απαραίτητο να παρέχει 11.000 ευρώ! Τι σημαίνει αυτό; Ότι συνολικά έχει ξοδέψει τον εξωπραγματικό αριθμό του 1.221.000 ευρώ!

Μάλιστα, όπως φημολογείται, ο βαυαρικός σύλλογος δεν είχε συνεισφορά σε αυτά τα έξοδα. Ο Χάρι Κέιν τα κάλυπτε μόνος του!

Όπως και να έχει, η… περιπέτεια είχε αίσιο φινάλε. Η γερμανική Bild αναφέρει πως ο έμπειρος επιθετικός της Μπάγερν βρήκε μόνιμο τόπο διαμονής. Θα νοικιάσει την πρώην βίλα του Λούκας Ερναντές. Τέλος καλό, όλα καλά!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0