Sports Βusiness

Το γήπεδο της Γουέστ Χαμ αλλάζει όνομα ελέω… Allianz!

Το γήπεδο της Γουέστ Χαμ αλλάζει όνομα ελέω… Allianz!
Σε συμφωνία με τον γερμανικό κολοσσό «Allianz», για τη χορηγία του γηπέδου της, ήρθε η Γουέστ Χαμ. Έτσι, το Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου, που φιλοξενεί τους αγώνες των «σφυριών», αναμένεται να μετονομαστεί.
Το Ολυμπιακό Στάδιο Λονδίνου θα αλλάξει ονομασία σύντομα, αφού η Γουέστ Χαμ έφτασε σε χορηγική συμφωνία με την ασφαλιστική εταιρεία «Allianz». Η γερμανική εταιρεία, που δραστηριοποιείται ευρύτερα στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, θα είναι ο επίσημος σπόνσορας του γηπέδου, πράγμα που σημαίνει ότι θα βάλει τη «σφραγίδα» της στην ονομασία του.

Έτσι, η Γουέστ Χαμ θα γίνει μια ακόμη ομάδα της Premier League, που θα δώσει το όνομα μιας εταιρείας στο γήπεδό της. Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα στο αγγλικό πρωτάθλημα, είναι οι έδρες των Μάντσεστερ Σίτυ (Έτιχαντ) και Άρσεναλ (Έμιρεϊτς).

Τα «Σφυριά» αγωνίζονται στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου από το 2016, όταν και εγκατέλειψαν το Άπτον Παρκ.

Από την άλλη πλευρά, η Allianz είναι γνωστή στους ποδοσφαιρόφιλους, αφού είναι επί σειρά ετών ο χορηγός των γηπέδων της Μπάγερν Μονάχου (Allianz Arena), της Γιουβέντους (Allianz Stadium), αλλά και διάφορων ακόμη γηπέδων ανά την υφήλιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0