Sports Βusiness

Η FIFA θα πληρώσει μια… περιουσία στην Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Γκάβι!

Η FIFA θα πληρώσει μια… περιουσία στην Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Γκάβι!

Το «πλήγμα» της απουσίας του Γκάβι για την Μπαρτσελόνα είναι τεράστιο. Ωστόσο, η αποζημίωση που θα λάβει από τη FIFA, μόνο αμελητέα δεν είναι…

Σχετικά Άρθρα

Ο Γκάβι στάθηκε πολύ άτυχος στο τελευταίο ματς της Ισπανίας για τα προκριματικά του EURO 2024. Μόλις στο 23ο λεπτό του παιχνιδιού κόντρα στη Γεωργία, ο 18χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι εξετάσεις του έκαναν πραγματικότητα το χειρότερο δυνατό σενάριο. Ο Γκάβι υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, όπερ σημαίνει πως θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα επτά έως εννέα μηνών!

Ο Τσάβι πρόκειται να χάσει ένα από τα πολυτιμότερα «γρανάζια» της μηχανής του. Οι «μπλαουγκράνα» ωστόσο, δεν θα βγουν και τόσο… χαμένοι, μιλώντας για το οικονομικό κομμάτι τουλάχιστον.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, η FIFA θα πρέπει να καταβάλλει στον σύλλογο της Καταλονίας το ποσό των 20.548 ευρώ, για κάθε ημέρα που ο Γκάβι θα παραμένει εκτός, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς με την Εθνική ομάδα της χώρας του!

Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, όπως γίνεται αντιληπτό, αν και η αλήθεια είναι πως στο αγωνιστικό σκέλος, η απουσία του νεαρού Ισπανού θα στοιχίσει αρκετά στην Μπαρτσελόνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0