Sports Βusiness

NBA: Στο πάνθεον των προπονητών θα βρεθεί ο Μαλόουν, όπως του αρμόζει!

NBA: Στο πάνθεον των προπονητών θα βρεθεί ο Μαλόουν, όπως του αρμόζει!

Γινόταν να μην επεκτείνουν την συμφωνία με τον Μάικ Μαλόουν οι Ντένβερ Νάγκετς; Φυσικά και όχι! Ο άνθρωπος, που οδήγησε το franchise στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, αξίζει το… παχυλό συμβόλαιο και με το παραπάνω!

Οι Νάγκετς χάρηκαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους το περασμένο καλοκαίρι και δεν γινόταν να μην ανταμείψουν τον άνθρωπο που ευθύνεται για την τεράστια επιτυχία του συλλόγου.

Σίγουρα, ο Νίκολα Γιόκιτς παρέα με τον «διόσκουρό» του, Τζαμάλ Μάρεϊ, ήταν αυτοί που… τρέλαναν το Ντένβερ χαρίζοντάς τους πρωτόγνωρες στιγμές και συναισθήματα, αλλά ο άνθρωπος που έχτισε αυτή την ομάδα αξίζει κάθε αναγνώριση και επιβράβευση και δεν είναι άλλος από τον προπονητή, Μάικ Μαλόουν.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, το…. ρεσιτάλ που έδωσε από την άκρη του πάγκου των Νάγκετς ο Μαλόουν, τον οδήγησε σε επέκταση του συμβολαίου του, κάτι που θα τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους head coaches στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Αυτό το πολύ άξιο deal ήρθε την κατάλληλη στιγμή ως το απαραίτητο «μπράβο» πάνω που έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν και οι Νάγκετς έχουν ακόμα τον «πυρετό» του πρωταθλήματος συνεχίζοντας τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους.

Οι Νάγκετς έχουν ποσοστό νικών 0,580 (375-272) από την πρόσληψη του Μαλόουν το 2015 και έπειτα, ενώ δεν έχουν κάνει σε καμία περίπτωση την αναμενόμενη «κοιλιά», καθώς βρίσκονται στην κορυφή της Δυτικής Περιφέρειας μαζί με τους Ντάλας Μάβερικς στο 8-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0