Sports Βusiness

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Κέιν είναι χωρίς… σπίτι στο Μόναχο και βλέπει το «ταμείο» του ν’ αδειάζει!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Κέιν είναι χωρίς… σπίτι στο Μόναχο και βλέπει το «ταμείο» του ν’ αδειάζει!

Δύσκολη υπόθεση να βρεις σπίτι στο Μόναχο απ’ ότι φαίνεται! Ο Χάρι Κέιν παραμένει χωρίς κατοικία μετά τη μεταγραφή του στην Μπάγερν και ζει μαζί με την οικογένειά του σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η Μπάγερν χρειάστηκε να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ. Περίπου τρεις μήνες μετά τη μεταγραφή, με βάση και την απόδοσή του εντός αγωνιστικού χώρου, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί εύκολα ότι ο Άγγλος φορ έχει ενσωματωθεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον.

Κάτι που προϋποθέτει να έχει εγκατασταθεί και στο νέο του… σπίτι. Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμα! Ο Κέιν μένει μαζί με την οικογένειά του σε μία σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου!

Ο βαυαρικός σύλλογος φρόντισε να τον υποδεχθεί, κλείνοντάς του ένα μέρος όπου αποτελεί από τα ακριβότερα ξενοδοχεία της Ευρώπης. Πρόκειται για το Vier Jahreszeiten Kempinski, με την Μπάγερν να στέλνει εκεί τον 30χρονο επιθετικό, για τις πρώτες του ημέρες στη Γερμανία. Ωστόσο, 19 γκολ και 7 ασίστ αργότερα, βρίσκεται ακόμα εκεί!

Κάτι που του… στοιχίζει πολύ ακριβά! Κάθε βράδυ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο κοστίζει 10.000 λίρες, όπερ σημαίνει πως έως τώρα έχουν δαπανηθεί ένα εκατομμύριο λίρες!

Πάντως, δεν φαίνεται πως ο Χάρι Κέιν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού το ξεκίνημά του με τους Βαυαρούς είναι κάτι παραπάνω από θετικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0