Sports Βusiness

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Δίπλα σε όλους με νέα σειρά οικονομικών παπουτσιών!

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Δίπλα σε όλους με νέα σειρά οικονομικών παπουτσιών!

Στην αγορά πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα σειρά αθλητικών παπουτσιών από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, προσιτά στους οικονομικά ασθενέστερους!

Σπουδαία κίνηση από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ! Ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα σειρά παπουτσιών! Με μία ιδιαίτερη και πολύ σημαντική υποσημείωση!

Το νέο προϊόν προορίζεται για όλους, καθώς η τιμή δεν θα αγγίζει «αστρονομικά» ποσά! Ο Λίλαρντ θέλει να δείξει πως στέκεται δίπλα σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από την οικονομική του κατάσταση.

Έτσι, παρά το γεγονός ότι τα παπούτσια που φέρουν το όνομα κάποιου παίκτη στο NBA συνήθως κοστίζουν περίπου 200 δολάρια, στην περίπτωση του 33χρονου γκαρντ τα πάντα αλλάζουν! Για τη δική του σειρά, λοιπόν, το κόστος δεν θα ξεπερνά τα 90 δολάρια!

Φυσικά, η τιμή κυμαίνεται και πάλι σε υψηλά επίπεδα, αλλά η κίνηση του Λίλαρντ αποδεικνύει πως κατανοεί την κατάσταση της σύγχρονης κοινωνίας. Άλλωστε, πιθανότατα και λόγω των απαιτήσεων της εταιρείας, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο. Αποτελεί, όμως, το πρώτο και ένα πολύ σημαντικό βήμα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0