Sports Βusiness

Οι Γκρίζλις έχουν πάρει την κάτω… βόλτα: Οι απουσίες και οι «εξευτελιστικές» τιμές των εισιτήριων!

Οι Γκρίζλις έχουν πάρει την κάτω… βόλτα: Οι απουσίες και οι «εξευτελιστικές» τιμές των εισιτήριων!

Μόνο το να κοιτάξει κανείς τη λίστα των τραυματιών των Μέμφις Γκρίζλις είναι… επίπονο, με αποτέλεσμα η ομάδα να ψάχνει θεατές με τα… κιάλια ρίχνοντας τις τιμές των εισιτηρίων κατακόρυφα.

Οι Μέμφις Γκρίζλις δε μπορούν να βρουν πραγματική ησυχία! Σα να μην έφτανε το αρνητικό σερί 0-6 στο NBA, που ευτυχώς έλαβε τέλος, οι «αρκούδες» θα παραταχθούν στην αναμέτρηση απέναντι στους Μαϊάμι Χιτ δίχως 9 παίκτες.

Εκτός του αγώνα θα είναι οι Τζά Μοράντ, Στίβεν Άνταμς, Ντέρικ Ρόουζ, Μπράντον Κλαρκ, Κόντσαρ, GG Τζάκσον, Τζέικ Λαράβια, Χαβιέ Τίλμαν και Βινς Γουίλιαμς. Αυτό φυσικά σημαίνει πως η ομάδα του Μέμφις θα έχει μόλις 6 διαθέσιμους παίκτες και φυσικά θα χρειαστεί σημαντική ενίσχυση από την θυγατρική στην G League για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Η χρονιά έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού οι βασικοί πυλώνες της ομάδας δε μπορούν να τη βοηθήσουν. Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Μοράντ εκτίει την τιμωρία του των 25 αγώνων εκτός αγωνιστικής δράσης, ενώ ο Κλαρκ εξακολουθεί να αναρρώνει από τον τραυματισμό του αριστερού αχίλλειου τένοντα, που υπέστη την περασμένη σεζόν. Όσον αφορά τον Άνταμς, έχει αποκλειστεί για το υπόλοιπο της χρονιάς λόγω του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο, που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Σα να μην έφταναν οι ήδη υπάρχουσες κακοτυχίες για τους Γκρίζλις, είδαν το κοινό τους να μειώνεται αισθητά στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους στο «FedEx Forum». Κάτι οι απουσία του μεγάλου αστέρα, Τζα Μοράντ, κάτι η πολύ κακή εκκίνηση στη regular season κι έχει κάνει τις «αρκούδες» να μοιράζουν σχεδόν τσάμπα τα εισιτήρια για να γεμίσουν το γήπεδό τους.

Στην αναμέτρηση απέναντι στους Χιτ που ακολουθεί το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει μόλις 4 δολάρια, τιμή ανήκουστη για τα δεδομένα του NBA, ειδικά τα τελευταία χρόνια που για να παρακολουθήσει κάποιος έναν αγώνα χρειάζεται να δώσει μία μικρή «περιουσία».

Οι Γκρίζλις θα χρειαστούν τους Τζάρεν Τζάκσον Τζούνιορ, Ντέσμοντ Μπέιν και Μάρκους Σμαρτ για να ηγηθούν κόντρα σε μια ομάδα γεμάτη αυτοπεποίθηση μετά την πρόσφατη και την πρόσφατη ισοπέδωση των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ωστόσο, η ομάδα από το Μέμφις σίγουρα θα ανακάμψει μόλις επιστέψει και ο… μπροστάρης της, Τζα Μοράντ, από την τιμωρία του. Τότε είναι δεδομένο πως το κοινό θα κάνει ουρές για να τον δει να εκτινάσσεται στις αντίπαλες ρακέτες και να καρφώνει εμφατικά. Λίγα παιχνίδια μόνο έμειναν και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη στήριξη στους Γκρίζλις, τώρα που την χρειάζονται…

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0