Sports Βusiness

Κι όμως δεν είναι τρολ: Η Κιμ Καρντάσιαν θα βρίσκεται στο NBA με τον δικό της… τρόπο!

Κι όμως δεν είναι τρολ: Η Κιμ Καρντάσιαν θα βρίσκεται στο NBA με τον δικό της… τρόπο!

Ενεργό ρόλο τόσο στο NBA, στο WNBA και στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ θα έχει η Κιμ Καρντάσιαν μέσω μίας «χρυσής» συνεργασίας.

Ποιος να το φανταζόταν ότι η Κιμ Καρντάσιαν θα «έπαιζε» στο NBA; Ποιος θα πίστευε ότι η διάσημη σταρ θα φωτογραφιζόταν δίπλα στον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ για λόγους επαγγελματικής συνεργασίας;

Φυσικά όλα αυτά δεν λέγονται κυριολεκτικά, αλλά μεταφορικά, αφού η πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων της, που φέρει το όνομα «Skims», θα ντύνει τους αθλητές του κορυφαίου πρωταθλήματος, της εθνικής των ΗΠΑ, αλλά και του WNBA.

Μετά τη βαρύγδουπη μεταγραφή του Ντέιμιαν Λίλαρντ στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς, μετά το πιο πολυσυζητημένο Νο.1 pick στο ντραφτ των τελευταίων 20 ετών, το Βίκτορ Γουεμπανιάμα, το ΝΒΑ συνεχίζει να ην χάνει το ενδιαφέρον του.

Η εταιρεία της Καρντάσιαν , που ήδη αποφέρει δισεκατομμύρια έσοδα, δεν έχασε χρόνο και αποφάσισε να κυριαρχήσει και στον ανδρικό χώρο, πέρα από τον γυναικείο που είχε κάνει ήδη… πάταγο, με τα εσώρουχά της και κάπως έτσι ήρθε και η συνεργασία με το κορυφαίο πρωτάθλημα. Ήδη ο Σάι ΓκίλτζιουςΑλεξάντερ, ο γκαρντ των Θάντερ, ήταν αυτός που… πόζαρε με τα ξεχωριστά εσώρουχα με στόχο την προώθησή τους.

 

 

«Μαζί η SKIMS και το NBA θα ενώσουν τους ανθρώπους όλων των κλάδων μέσω της μόδας, του αθλητισμού και του ταλέντου» δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν για την συνεργασία της με τον κόσμο του μπάσκετ.

Η καθ’ όλα κερδοφόρα επιχείρηση αναμένεται να βοηθήσει ξεκάθαρα και στο προϊόν που προσφέρει το NBA, αφού θα μπορέσει να προσελκύσει μεγαλύτερο γυναικείο κοινό εξαιτίας της μεγάλης δημοτικότητάς της, όπως αντίστοιχα η «Skims» αποζητά να αυξήσει το δικό της αντρικό κοινό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0