Sports Βusiness

Ρονάλντο: Τώρα και επενδυτής σε μέσο επικοινωνίας της Πορτογαλίας!

Ρονάλντο: Τώρα και επενδυτής σε μέσο επικοινωνίας της Πορτογαλίας!
Υπάρχει κάτι που να μη μπορεί να κάνει καλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Η απάντηση είναι σίγουρα όχι, αφού πέρα από την κορυφή του ποδοσφαίρου φαίνεται να θέλει να κατακτήσει και την κορυφή των επιχειρήσεων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής και το έχει αποδείξει περίτρανα πολλάκις.

Τώρα, είπε να προσθέσει μία σπουδαία επιχειρηματική κίνηση στις ήδη υπάρχουσες στο «βιογραφικό» του.

Ο Πορτογάλος σταρ αποφάσισε να επενδύσει σε έναν όμιλο επικοινωνίας της πατρίδας του, που περιλαμβάνει πληθώρα καναλιών, στοχεύοντας να ξεχωρίσει στον κόσμο και για τις επιχειρηματικές του ικανότητες πέρα από τις ποδοσφαιρικές.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Αλ Νασρ προχώρησε στην αγορά μέρους του μετοχών του ομίλου έναντι 56,8 εκατομμυρίων δολαρίων την περασμένη Πέμπτη (26/10).

Αυτή η επιχειρηματική κίνηση έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και πετυχημένες, όπως στα ξενοδοχεία που φέρουν το όνομα του στην πορτογαλική πρωτεύουσα, στις δραστηριότητές του στον κόσμο της μόδας (στον οποίο έχει και ιδιαίτερη «αδυναμία») που περιλαμβάνουν εσώρουχα για όλες τις ηλικίες, αλλά και εταιρεία με τζιν.

cristiano-ronaldo-launches-cr7-play-it-cool-fragrance-italy-06.jpg

Συγχρόνως, ο Ρονάλντο έχει συνεργαστεί με εταιρεία αρωμάτων κυκλοφορώντας τη δική του προσωπική κολόνια, αλλά έχει και στην κατοχή του μετοχικό μερίδιο στην «Grupo Mabel Capital», τον όμιλο πίσω από τα πολυτελή εστιατόρια «Zela» στην Ισπανία και το Λονδίνο μαζί με άλλους κορυφαίους αθλητές, όπως ο Πάου Γκασόλ και ο Ραφαέλ Ναδάλ.

u6xmovetgkchwbitpc3g_1.webp

Φυσικά και ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής με την τρομερή αθλητικότητα δε γινόταν να μην έχει το δικό του κέντρο fitness. Τέλος, έχει στην κατοχή του επιχείρηση ενοικίασης ιδιωτικών αεροσκαφών, αλλά και το 50% εταιρείας μεταμόσχευσης μαλλιών, που αποτελεί και την τελευταία του επένδυση, πριν τον πορτογαλικό όμιλο επικοινωνίας.

NINTCHDBPICT000712716263_2.webp

Όπως φαίνεται, αυτός είναι ο κόσμος του Κριστιάνο Ρονάλντο κι εμείς τυχαίνει να ζούμε σ’ αυτόν!

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0