Sports Βusiness

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τελικά μήπως τα λεφτά δεν είναι τόσο σημαντικά;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τελικά μήπως τα λεφτά δεν είναι τόσο σημαντικά;

Από το «θα κάνω την επέκταση του χρόνου» του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Μιλγουόκι, πάμε να το πάρουμε» μια υπογραφή δρόμος.

Τι κι αν δήλωνε πριν από μερικές μέρες πως «τα λεφτά δεν είναι σημαντικά, αλλά τα πάρα πολλά λεφτά είναι. Οπότε θα υπογράψω την επέκταση του χρόνου. Δεν έχει νόημα τώρα»;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε να μην κάνει υπομονή μέχρι το καλοκαίρι του 2024 για να έχει περισσότερες οικονομικές απολαβές στο συμβόλαιό του, αλλά υπέγραψε την επέκτασή του από τώρα δείχνοντας τη μεγάλη πίστη του στην ομάδα.

Για ακόμη τρία χρόνια ο «Greek Freak» θα παραμείνει κάτοικος Μιλγουόκι, ως το 2028, λαμβάνοντας ένα ποσό που θα αγγίζει τα 186 εκατομμύρια δολάρια.

«ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ» έγραψε ο Αντετοκούνμπο στις αναρτήσεις του στα social media εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του και ουσιαστικά… αναιρώντας τα λεγόμενά του, που τον ήθελαν να κάνει υπομονή μέχρι το τέλος της σεζόν για να λάβει σαφώς περισσότερα χρήματα (περίπου 70 εκατομμύρια) υπογράφοντας τετραετή επέκταση.

Σίγουρα, σε αυτό το του επαγγελματικό βήμα συντέλεσε άμεσο ρόλο η άφιξη του Ντέιμιαν Λίλαρντ στο πλευρό του για να τον πλαισιώσει κάνοντας τους Μπακς τους Νο.1 διεκδικητές του τίτλου σύμφωνα με τα προγνωστικά.

Τα «ελάφια» έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους τα λόγια του Γιάννη, που μιλούσε για τον πρωταθλητισμό και έκαναν ό,τι περνάει από το… χέρι του για να του δείξουν πως βαδίζουν στον ίδιο δρόμο κι έχουν τους ίδιους στόχους.

Προφανώς και αυτή η επέκταση δεν τον κρατάει «δέσμιο» των «ελαφιών» καθώς το 2027 θα μπορεί αν θελήσει να βγει στην αγορά και φυσικά δεν είναι και απίθανο να υπογράψει κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του ακόμη μία πρόωρη επέκταση.

Πάντως το μυαλό του «Greek Freak», που ετοιμάζεται να διανύσει την 11η του σεζόν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού με την ομάδα που τον πίστεψε από το 2013, όταν και τον επέλεξε στο Νο.15 του ντραφτ, βρίσκεται σε ένα ακόμη πρωτάθλημα και όσο η ομάδα της καρδιάς του είναι στην ίδια… σελίδα με εκείνον δεν πρόκειται να τους αφήσει.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0