Sports Βusiness

Ο Χάμιλτον «γνωρίζει» την επιτυχία και… εκτός Formula 1 (video)

Ο Χάμιλτον «γνωρίζει» την επιτυχία και… εκτός Formula 1 (video)

Ο Λιούις Χάμιλτον έχει καθιερωθεί στην Formula 1, ως ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία του αθλήματος και έχει αρχίσει να «γνωρίζει» την επιτυχία… και επιχειρηματικά εκτός αυτής!

Σχετικά Άρθρα

Οι επιτυχίες που έχει σημειώσει ο Λιούις Χάμιλτον στην καριέρα του, τον έχουν μετατρέψει σε κάτι… παραπάνω από έναν απλό οδηγό της Formula 1.

Το όνομα του Βρετανού είναι ευρέως γνωστό, ακόμη και σε αυτούς που δεν ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και «γνωρίζει» για τα καλά την επιτυχία… και επιχειρηματικά. Πάντα στους αγώνες καταφθάνει με εντυπωσιακό… στιλ και το εκλεπτυσμένο και ακριβό γούστο του είναι προφανές.

hamilton_dress.jpg

Παράλληλα, μέσω του brand name του έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μερικές σπουδαίες συνεργασίες, με αυτή με την IWC Schaffhausen να είναι η τελευταία του. Χάρη στην ένωσή του με τη διάσημη ελβετική μάρκα ρολογιών, μπόρεσε να σχεδιάσει το δικό του πολυτελές ρολόι, το «ΙWC Portugieser Tourbillon Retograde Lewis Hamilton Chronograph».

Μολονότι η ονομασία του μοντέλου χρήζει… βελτίωσης, εκείνο μπορεί να σε «σαγηνέψει» με μία μόνο ματιά. Το χρώμα του στο καντράν υπέροχο (μπλε ναυτικό), το σχέδιο κομψό, ενώ φέρει και… 12 διαμάντια απάνω του! Το design είναι βασισμένο στη νέα τεχνολογία «Diamond Shell», μέσω της οποίας αυξάνεται η απόδοση του αξεσουάρ και μειώνεται η τριβή.

Ταυτόχρονα, περιλαμβάνει και το λογότυπου του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, το οποίο θυμίζει πρόσωπο πάνθηρα. Βέβαια, η απόκτησή του είναι οριακά… ακατόρθωτη κι αυτό δεν έχει αποκλειστικά να κάνει με την τιμή του, η οποία ξεπερνάει τα 155.000 ευρώ…

Σε ολόκληρο τον κόσμο, επρόκειτο να διατεθούν μονάχα 44 τεμάχια αυτής της έκδοσης του ρολογιού, συνεπώς, το καθιστά δυσεύρετο μέχρι και στους πιο πλούσιους ανθρώπους αυτού του κόσμου…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0