Sports Βusiness

NBA: Οι Σανς… χαρίζουν τηλεοπτικές κεραίες για να αυξήσουν τις προβολές των αγώνων τους!

NBA: Οι Σανς… χαρίζουν τηλεοπτικές κεραίες για να αυξήσουν τις προβολές των αγώνων τους!

Το να δίνεις δωρεάν τηλεοπτικές κεραίες εν έτει 2023 είναι σίγουρα κάτι πρωτόγνωρο, αν όχι και παράδοξο. Οι Φοίνιξ Σανς το κάνουν όμως για να βοηθήσουν τους φιλάθλους τους να παρακολουθούν με ευκολία τους αγώνες της ομάδας.

Οι Σανς παρέχουν την ευκαιρία στους φίλους του Φοίνιξ να παρακολουθήσουν τους αγώνες που θα προβάλλονται σε τοπικά δίκτυα παρέχοντάς τους δωρεάν τηλεοπτικές κεραίες φέρνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο πιο κοντά στην ομάδα.

Ο νέος ιδιοκτήτης των Φοίνιξ Σανς, Ματ Ίσμπια, αποφάσισε να δώσει τέλος στις συζητήσεις σχετικά με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του συλλόγου μέσω συνδρομής έχοντας ως στόχο να κάνει τα παιχνίδια διαθέσιμα σε τοπικά δίκτυα της Αριζόνα μέσω της Gray Television με στόχο όλο και περισσότεροι φαν της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιχνίδια.

MTk2MDI3NjQ3OTEyODQ2MzYy.webp

Η επιλογή αυτή προκαλεί έντονο ενδιαφέρον, αλλά και απορίες μιας και φαινομενικά η ομάδα χάνει πολλά από τα εγγυημένα έσοδα που θα είχε, όμως ο στόχος των Σανς δεν είναι τα χρήματα.

«Δεν στοχεύουμε στα χρήματα. Επικεντρωνόμαστε στις νίκες, στην επιτυχία και στο να φροντίζουμε τους φιλάθλους μας», δήλωσε ο Ίσμπια.

Με τη νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση που αφορά την τοποθέτηση δωρεάν κεραιών στα σπίτια των κατοίκων της Αριζόνα, οποιοσδήποτε ακόμα κι αν δεν έχει συνδρομή στην τηλεόραση θα μπορεί να παρακολουθήσει πολύ εύκολα τους αγώνες. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να συμπληρώσει μία φόρμα στην ιστοσελίδα και αμέσως θα παραλάβει την κεραία στον χώρο του.

Η προσφορά είχε τόσο μεγάλη απήχηση που η πρώτη παρτίδα κεραιών ξεπουλήθηκε με αποτέλεσμα οι Σανς να πρέπει να παραγγείλουν γρήγορα περισσότερες.

Με αυτόν τον τρόπο όλο και περισσότεροι θαυμαστές του Φοίνιξ θα προσελκυστούν μακροπρόθεσμα με την εμβέλεια των αγώνων να αγγίζει τα 2,8 εκατομμύρια νοικοκυριά παραπάνω από τις άλλες χρονιές.

Τα παιχνίδια που έχουν προγραμματιστεί να προβληθούν δωρεάν από τα τοπικά κανάλια φτάνουν τα 70 συν 5 της preseason του NBA. Τον ίδιο δρόμο αποφάσισαν μάλιστα να ακολουθήσουν και οι Γιούτα Τζαζ που με την σειρά τους αποχώρησαν από τις συμφωνίες με τα συνδρομητικά δίκτυα κι έβαλαν μπρος στην προβολή των παιχνιδιών από την τοπική τηλεόραση.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0