Sports Βusiness

Το νέο γήπεδο της Βιλερμπάν που αναμένεται να «κλέψει» τις εντυπώσεις στην EuroLeague!

Το νέο γήπεδο της Βιλερμπάν που αναμένεται να «κλέψει» τις εντυπώσεις στην EuroLeague!

Η Βιλερμπάν φεύγει από το «Astroballe» και ετοιμάζεται να εγκαινιάσει την «LDLC Arena» το Νοέμβριο απέναντι στη Μπάγερν για τις ανάγκες της EuroLeague με τις πρώτες πληροφορίες να εντείνουν την… αγωνία για το νέο της «σπίτι».

Το νέο γήπεδο της Βιλερμπάν που θα φέρει το όνομα «LDLC Arena» θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 23 Νοεμβρίου και θα φιλοξενήσει τη Μπάγερν για τις ανάγκες της EuroLeague. Η γαλλική ομάδα θα αφήσει πίσω της το παλιό της… σπίτι, το «Astroballe» που βρισκόταν στην Λυών.

Η έδρα της Βιλερμπάν εκτιμάται πως θα έχει χωρητικότητα 16.000 για τις συναυλίες και 12.000 κόσμο για τα αθλητικά events.

Η κατασκευή του νέου φαντασμαγορικού γηπέδου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2022 και αναμενόταν να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023 αλλά τελικά το έργο θα μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνα τον Νοέμβριο της φετινής χρόνιας. Το κόστος αγγίζει τα 60 εκατομμύρια δολάρια με τους φίλους της γαλλικής ομάδας να ανυπομονούν να αντικρίσουν το νέο τους «σπίτι» που αναμένεται να θέσει νέους όρους όσον αφορά τόσο το περιβάλλον όσο και την εξέλιξη της τεχνολογίας σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι αρχιτέκτονες (Jump Studios) που είχαν αναλάβει το γήπεδο της Λυών είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω και από το αντίστοιχο τώρα του μπάσκετ που θα αποτελεί το μεγαλύτερο στάδιο στη Γαλλία εκτός του Παρισιού.

Η «LDLC Arena» φιλοδοξεί να διοργανώνει περί τις 120 εκδηλώσεις μέσα στην χρονιά συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της Βιλερμπάν, συναυλίες, σεμινάρια, αγώνες τένις και φούτσαλ κλπ.

Ο στόχος είναι η άκρως πολυτελής και άνετη εμπειρία για όσους το επισκέπτονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα τα τρία επίπεδα από τα οποία θα αποτελείται το στάδιο θα έχουν από εστιατόρια και μπαρ μέχρι και διαφορετικούς χώρους διασκέδασης προσφέροντας ένα μοναδικό «ταξίδι» τόσο στον κόσμο όσο και στους χορηγούς και συνεργάτες των διάφορων event.

ldlc-arena-lyon-building-france-j270623-4.webp

Τα VIP  θα θυμίζουν… διαμέρισμα έχοντας πέρα από εξαιρετικές θέσεις για την καλύτερη δυνατή εμπειρία της κάθε εκδήλωσης, προσωπικό μπαρ και κουζίνα! Αυτό που αποτελεί πρωτόγνωρη προσθήκη στο στάδιο είναι το κλαμπ που κατασκευάστηκε ακριβώς δίπλα από το γήπεδο. Με λίγα λόγια θα είναι ένα courtside κλαμπ για πολλές χρήσεις!

Όσον αφορά τα καμαρίνια των καλλιτεχνών αναμένεται να δημιουργούν την αίσθηση του «σπιτιού» προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ξενοδοχειακού επιπέδου.

ldlc-arena-lyon-france-building-j270623.webp

Όπως φαίνεται η πολυαναμενόμενη έδρα της Βιλερμπάν «LDLC Arena» έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη των ανέσεων που προσφέρει και υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε κάθε επισκέπτη της. Οι πρώτες εντυπώσεις αναμένονται στις 23 Νοεμβρίου 2023, στον αγώνα της EuroLeague ανάμεσα στη Βιλερμπάν και τη Μπάγερν. Ίδωμεν…

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0