Sports Βusiness

Θέλετε αυτόγραφο από Τζον Τέρι; Μόνο 100 λίρες σε τιμή… ευκαιρίας!

Θέλετε αυτόγραφο από Τζον Τέρι; Μόνο 100 λίρες σε τιμή… ευκαιρίας!

Σάλος έχει γίνει για την περιοδεία του Τζον Τέρι στην Αγγλία, με τον 42χρονο θρύλο των «μπλε» να ζητάει έως και 5 χιλιάδες προκειμένου να δειπνήσει με τους θαυμαστές του, την ώρα που για ένα απλό αυτόγραφό, χρεώνει το ποσό των 100 λιρών!  

Ο θρύλος και άλλοτε αρχηγός της Τσέλσι, Τζον Τέρι, αποφάσισε να μοιραστεί τις προσωπικές του ιστορίες με τον κόσμο της ομάδας, προγραμματίζοντας ομιλίες σε διάφορες πόλεις του «Νησιού».

Έως τώρα έχει επισκεφθεί το Μπεϊσινγκστόουκ και εντός των επόμενων μηνών θα μιλήσει σε Μπόρνμουθ, Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ. Όποιος θαυμαστής του θέλει να παρακολουθήσει το «An evening with John Terry» μπορεί να το κάνει, με το αζημίωτο βέβαια.

Ο τιμοκατάλογος για την συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί να προκαλέσει… πονοκέφαλο, καθώς ακόμα και το να υπογράψει σε κάποιον αυτόγραφο, ο Τέρι το χρεώνει! Τα χρήματα που ζητάει για αυτήν την… εξυπηρέτηση, είναι 100 λίρες.

Η τιμή του εισιτηρίου για τη γενική είσοδο δεν είναι εξωφρενική. Θα κοστίσει σε κάποιον μόνο 25 λίρες. Εκτός από αυτή την «υπηρεσία», όμως, διατίθενται πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν δείπνο με τον 42χρονο πρώην αμυντικό των Λονδρέζων καταβάλλοντας τίμημα ύψους 5 χιλιάδων λιρών!

Έως δέκα είναι ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να δειπνήσουν μαζί του, έναντι αυτού του ποσού, ο ίδιος όμως θέλησε να επιβραβεύσει τους καλούς πελάτες που επιλέγουν το συγκεκριμένο πακέτο χαρίζοντάς τους ένα υπογεγραμμένο αντικείμενο και μία φωτογραφία του εντελώς δωρεάν!

Η εφημερίδα «Telegraph» ήταν αυτή που έφερε στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες πίσω από την περιοδεία του Τζον Τέρι στη Μεγάλη Βρετανία, ξεσηκώνοντας «θύελλα» αντιδράσεων για το αντίτιμο που ζητάει ο πρώην παίκτης προκειμένου να μοιράσει φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Πολλοί φίλαθλοι των «μπλε», που θα ήθελαν να συναντήσουν το είδωλό τους από κοντά, έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους μέσω των social media, ενώ άλλοι κατηγορούν την εφημερίδα για διάδοση fake news σπεύδοντας να υπερασπιστούν τη φήμη του παλιού αστέρα της Τσέλσι.

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

           

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0