Sports Βusiness

Η Apple TV+ αυξάνει τα κασέ της μέσω… Μέσι!

Η Apple TV+ αυξάνει τα κασέ της μέσω… Μέσι!

Στην δημοσιότητα ήρθαν αποτελέσματα έρευνας που δείχνουν την «εκτόξευση» στον αριθμό των συνδρομητών της Apple TV+ μετά το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι. Και κάπου εδώ αναρωτιέσαι έχει απομείνει τίποτα ρομαντικό στο ποδόσφαιρο ή πλέον το χρήμα κινεί όλα τα νήματα; Τα συμπεράσματα δικά σας…

Η έλευση του Μέσι στην Αμερική έχει προκαλέσει φρενίτιδα και δείχνει τον αντίκτυπο ενός μονάχα ονόματος στην εγχώρια, αλλά και, παγκόσμια οικονομία. Και όποιος είναι αρκετά έξυπνος ή τυχερός να συναναστραφεί με κάποιον σταρ βλέπει τον λογαριασμό του να… «φουσκώνει».

Κάπως έτσι, συνέβη και με την Apple TV+, η οποία είδε τα νούμερά της να εκτινάσσονται με τον ερχομό του Αργεντίνου επιθετικού στο MLS. Σύμφωνα με την «Wall Street Journal», το MLS Season Pass σημείωσε πάνω από 110.000 συνδρομές στις 21 Ιουλίου, στο ντεμπούτο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι.

Επίσης, η εταιρεία αναλύσεων «Antenna» αποκάλυψε πως έκαναν εγγραφή 288.101 νέοι συνδρομητές τον Ιούλιο, όταν οι εγγραφές ήταν 241.839 για Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο μαζί! Για να το αντιληφθείτε καλύτερα, μιλάμε για μια αδιανόητη αύξηση της τάξεως του 120% σε μόλις έναν μήνα!

Μάλιστα, οι μισοί από εκείνους που πλήρωσαν για το MLS Season Pass ήταν ήδη συνδρομητές της Apple TV+, ενώ το 15% εκείνων που διαθέτουν ετήσια συνδρομή έκαναν εγγραφή και στην ολική τηλεοπτική υπηρεσία εκ των υστέρων.

Οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν ένα MLS Season Pass έναντι $14,99/μήνα ή $49/σεζόν, ενώ όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στην Apple TV+ μπορούν να το προσθέσουν έναντι $12,99/μήνα ή $39/σεζόν. Σημειώνουμε ότι ο συνολικός αριθμός των συνδρομητών ξεπερνά το 1.000.000. Και τα αποτελέσματα των ερευνών αφορούν μόνο την Αμερική!

Όση μεγαλύτερη η δημοσιότητα, τόσο περισσότερο χρήμα ρέει. Και η παρέλαση του μισού Χόλιγουντ σε κάθε αγώνα του Μέσι σίγουρα βοηθάει την κατάσταση. Το MLS σαν άλλο… NBA βρήκε τον τρόπο να καταστεί ελίτ.

Σουζάννα Μποντίνη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0