Sports Βusiness

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και οι αδερφές Γουίλιαμς επενδύουν στην… επανάσταση του γκολφ! (video)

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και οι αδερφές Γουίλιαμς επενδύουν στην… επανάσταση του γκολφ! (video)

Οι επενδυτικές κινήσεις φαίνεται πως έχουν ανοίξει την… όρεξη των αδερφών Αντετοκούνμπο οι οποίοι αναμένεται να «μπουν» και στο νέο project του γκολφ. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αδερφές Γουίλιμας.

Σχετικά Άρθρα

Ο Γιάννης και τα αδέρφια του, κάνουν ό,τι μπορούν οικονομικά για να συνεχίσει να «βασιλεύει» το γένος τους, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν κάθε ικμάδα επένδυσης. Η φήμη του(ς) άλλωστε επιτρέπει τη διείσδυση σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς με τις πηγές εσόδων του(ς) να μην εξαρτώνται πλέον μονάχα από αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, το μπάσκετ.

Στο πλαίσιο αυτό και με το μυαλό στο «επιχειρείν» εδώ και κάποια χρόνια, η προσχώρηση των αδερφών Αντετοκούνμπο στο χώρο του… γκολφ, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη αφού είδαν… φως και μπήκαν. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Giannis προ λίγων ωρών μέσω ανάρτησής του στο Instagram, εκείνος και τα αδέρφια του πέρα από τα αντίπαλα καλάθια, διεισδύουν πλέον και στο γκολφ του Λος Άντζελες κλαμπ, μια ομάδα ουσιαστικά στο νεοσύστατο TGL. Όπου TGL, ένα πρωτάθλημα που στόχο έχει την… επανάσταση στο χώρο του αθλήματος.

Σε αυτό οι αγώνες θα γίνονται σε αρένα αντί για την παραδοσιακή πίστα του γκολφ. Τα μέλη του τουρ θα διαγωνιστούν σε ομάδες των τριών σε αντιστοιχίες τύπου head-to-head (ένας με έναν). Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι επαγγελματίες παίκτες του γκολφ θα συμμετάσχουν σε αυτό το ανερχόμενο έργο όμως η συμμετοχή αναμένεται να είναι υψηλή.

Η TGL θέλει να πάει το παιχνίδι σε μέρη του γκολφ που δεν έχει ξαναπάει και αναμένεται να έχει και την… ισχύ και την οικονομική επιφάνεια αλλά και τα «αστέρια» για να το κάνει. Άλλωστε οι Antetokounbros δεν είναι οι μόνοι επώνυμοι αθλητές που επενδύουν στο project αυτό, με τις Βένους και Σερένα να… ορμάνε στο επενδυτικό παιχνίδι. Για τους ενδιαφερόμενους η σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει το Γενάρη του 2024.

Αυτή δεν είναι φυσικά η πρώτη απόπειρα εμπλοκής σε αθλητικά δρώμενα. Ο «Greek Freak» και τα αδέρφια έχουν αποκτήσει μετοχές από τη Nashville S.C., ομάδα που συμμετέχει στο MLS, ενώ το καλοκαίρι του 2021 «μπήκαν» και στο μπέιζμπολ μέσω των Brewers, τοπικής ομάδας στο Μιλγουόκι.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0