Sports Βusiness

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρουσιάζει την καινούργια σειρά παπουτσιών του σε πλωτό γήπεδο! (video)

Ο Λούκα Ντόντσιτς παρουσιάζει την καινούργια σειρά παπουτσιών του σε πλωτό γήπεδο! (video)

Μπάσκετ σε ειδυλλιακό τοπίο, στη μέση μιας λίμνης υπό την αιγίδα του Λούκα Ντόντσιτς και της… θρυλικής μάρκας του Jordan. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Σε ένα τοπίο βγαλμένο από… εικονογραφημένο παραμύθι. Χωρίς ιππότες και λάφυρα, με μία μπάλα μπάσκετ στο χέρι. Το φόντο αποτελεί ορόσημο για τους Σλοβένους και τον Λούκα Ντόντσιτς. Εκεί ζήτησε γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, Άννα-Μαρία Γκότλες την 7η του Ιουλίου (καλά θυμάστε Νο77 στη φανέλα του). Εκεί θα παρουσιάσει και την καινούργια σειρά των παπουτσιών του.

Όταν το ημερολόγιο γυρίσει στην 16η του Σεπτέμβρη το θέαμα θα επιστρέψει στην εκθαμβωτική λίμνη Μπλεντ, μαζί και ο Λούκα. Μόνο που τούτη τη φορά θα αγγίξει την άλλη του αγάπη, την πορτοκαλί. Το υπέροχο αυτό ειδυλλιακό τοπίο θα φιλοξενήσει νεαρούς αθλητές οι οποίοι θα παίξουν μπάσκετ δίπλα στο είδωλό τους, σε ένα πλωτό γήπεδο ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της προώθησης. Μια εμπειρία που δεν πρόκειται φυσικά να ξεχάσουν.
jordan-luka-2-lake-bled-dx9013-400-release-date-1.webp

Ο «Μάγος» Λούκα παρουσιάζει την καινούργια σειρά παπουτσιών του «Luka 2 Lake Bled», υπό την αιγίδα της μάρκας Jordan. Όσο παράδοξο κι΄ αν ακούγεται, οι Σλοβένοι που ξέρουν να προβάλουν όσα μπορούν να εξάγουν πριν καν εμφανιστεί ο Ντόντσιτς, έχουν διοργανώσει ξανά εκδήλωση μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή και πιο συγκεκριμένα στον Κόλπο Κόπερ. Ένα event στα πλαίσια της προώθησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013 στη χώρα που είχε ολοκληρωθεί με έναν αγώνα ντόπιων εναντίον επίλεκτων ξένων του αθλήματος.

Στο διεθνές τουρνουά αυτό 3Χ3 θα λάβουν μέρος νεαροί, μέχρι 17 ετών, οι οποίοι θα κερδίσουν τη συμμέτοχή τους και την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρό τους μέσω προκριματικού που θα γίνει στη Λιουμπλιάνα (26/8). Όσοι πρόλαβαν να δηλώσουν συμμέτοχή βέβαια, πρόλαβαν.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0