Sports Βusiness

Η Ρεάλ Μαδρίτης «μποϊκοτάρει» ολόκληρη τη La Liga και χάνει… 13 εκατομμύρια!

Η Ρεάλ Μαδρίτης «μποϊκοτάρει» ολόκληρη τη La Liga και χάνει… 13 εκατομμύρια!

Μπορεί 19 ομάδες της La Liga να έχουν αποδεχθεί την πρόταση να υπάρχουν κάμερες στα αποδυτήρια, όμως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ολότελα αρνητική σε κάτι τέτοιο. Και μάλιστα, προτιμά να «χάσει» 13 εκατομμύρια, από το να επιτρέψει σε όλους να ακούνε ό,τι θα λαμβάνει χώρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού της επιτελείου.

Μία κατηγορία μόνη της είναι αναμφίβολα η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς αποτελεί τον μοναδικό σύλλογο που «μποϊκοτάρει» τη νέα πρόταση της La Liga να επιτρέψει τις κάμερες μέσα στα αποδυτήρια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του The Athletic, η ισπανική Λίγκα σχεδιάζει νέες ιδέες για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα, με την πιο… ιδιαίτερη εξ’΄αυτών να είναι η πρόσβαση στην «ιδιωτικότητα» των ποδοσφαιριστών, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Πώς είναι η όμως στάση της Ρεάλ Μαδρίτης; Είναι πλήρως αρνητική σε ένα τέτοιο πλάνο και μάλιστα, είναι διατεθειμένη να… χάσει και 13 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τόσο κοστολογείται το εν λόγω project από κάθε σύλλογο.

Οι «μερένχες» είναι ξεκάθαροι πως δεν θα επιτρέψουν κάτι τέτοιο, θεωρώντας πως οι παίκτες τους θα χάσουν την επικοινωνία μεταξύ τους, ενώ επισημαίνουν και τη σημασία του ημιχρόνου, λέγοντας πως είναι η μοναδική ευκαιρία των παικτών να μείνουν μόνοι, να συγκεντρωθούν και να είναι έτοιμοι για το δεύτερο μέρος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα χάσει οικονομικά από την απόφασή της, γεγονός που είναι δεδομένο,  αλλά μπορεί να αποδειχθεί ένα μικρό τίμημα, μπροστά σε αυτό που θεωρεί πως θα… έχανε.  Και κάπως έτσι, η «Βασίλισσα» πηγαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0