Sports Βusiness

Αλ Χιλάλ: «Λούζει» με χρυσάφι και υπερπολυτελή δώρα τον... νεοφερμένο Νεϊμάρ!

Αλ Χιλάλ: «Λούζει» με χρυσάφι και υπερπολυτελή δώρα τον... νεοφερμένο Νεϊμάρ!

Η Αλ Χιλάλ καλωσορίζει τον Νεϊμάρ στη Σαουδική Αραβία προσφέροντάς του δώρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, στα οποία περιλαμβάνονται υπερπολυτελή αυτοκίνητα, καθώς και bonus 500 χιλιάδων για κάθε ποστ-διαφήμιση προς την χώρα τους!    

Αρκετά γενναιόδωρο θα έλεγε κανείς πως ήταν το δώρο των Σαουδαράβων προς το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα. Ο Νεϊμάρ πέρα των 219 εκατομμυρίων δολαρίων που θα παίρνει ετησίως ως μισθό, θα απολαμβάνει και μία σειρά από πολυτελείς ανέσεις τις οποίες θα του παρέχει η νέα του ομάδα.

Η Αλ Χιλάλ μετά τη συμφωνία με τον 31χρονο σούπερ σταρ, του χάρισε πρώτα από όλα, μία έπαυλη 25 δωματίων με προσωπικό επτά ατόμων που θα είναι στην υπηρεσία του Νεϊμάρ όλο το εικοσιτετράωρο.

Στα δώρα της ομάδας του Ριάντ περιλαμβάνονται και επτά πολυτελή αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων είναι μία Μπέντλεϊ, μία Λαμποργκίνι, τέσσερις Μερσεντές και ένα μίνι βαν της ίδιας εταιρίας για τις καθημερινές του μετακινήσεις. Ο Βραζιλιάνος φορ θα έχει επίσης στη διάθεσή του προσωπικό σοφέρ.

Οι Σαουδάραβες έχουν προθυμοποιηθεί να καλύπτουν τα έξοδα οποιασδήποτε δραστηριότητας θέλει να κάνει ο νέος τους παίκτης, ενώ παράλληλα, θα τον επιβραβεύουν με το ποσό των 500 χιλιάδων δολαρίων κάθε φορά που ο ίδιος θα ποστάρει κάτι σχετικό με την χώρα τους στα social media!  

Στα παραπάνω συμπεριλαμβάνεται και ιδιωτικό αεροσκάφος για τα ταξίδια του.

Οι πρόεδροι της Αλ Χιλάλ έχουν κυριολεκτικά «στρώσει χρυσάφι» στα πόδια του 31χρονου πρώην παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θα τους κοστίσει πάρα πολλά εκατομμύρια ευρώ μέσα στο διάστημα που θα παραμείνει στην ομάδα.

Το μόνο σίγουρο, όσο ασύλληπτο και αν ακούγεται, είναι το ότι αυτά τα χρήματα δεν θα τους λείψουν!

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0