Sports Βusiness

Από ιδιωτικό αεροπλάνο μέχρι και… προσωπικό κομμωτή: Οι εξωφρενικοί όροι στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ

Από ιδιωτικό αεροπλάνο μέχρι και… προσωπικό κομμωτή: Οι εξωφρενικοί όροι στο συμβόλαιο του Νεϊμάρ

Ό,τι κανείς επιθυμεί, ο Νεϊμάρ… το βρίσκει απλόχερα στα πόδια του. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν και υπέγραψε και αυτός στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, με το συμβόλαιο του εκεί να περιλαμβάνει μερικούς πλουσιοπάροχους όρους.

Σχετικά Άρθρα

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Αλ Χιλάλ, ο Νεϊμάρ γίνεται ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όπου το συνολικό κόστος όλων των κινήσεων του ξεπερνάει τα… 300 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, το συμβόλαιο που φημολογείται ότι έχει υπογράψει ο Βραζιλιάνος με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είναι πραγματικά… εντυπωσιακό και ξεπερνάει κάθε φαντασία.

Για τα δύο χρόνια που θα παραμείνει εκεί, θα αμείβεται με 150 εκατ. ευρώ ετησίως, χρήματα που αντιστοιχούν σε 3 εκατ. την εβδομάδα, 414 χιλιάδες την ημέρα και… πέντε ευρώ το δευτερόλεπτο. Όσα έπαιρνε στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ήδη αρκετά, όμως πλέον ο μισθός του… εκτοξεύθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο.

Μέσα στο συμβόλαιο του συμπεριλαμβάνονται και μερικοί ασύλληπτοι όροι, ως κάτι επιπλέον για το γεγονός ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρώπη. Ο Νεϊμάρ θα λάβει επίσης ένα ιδιωτικό αεροπλάνο, που θα τον διευκολύνει να μεταβιβάζεται ανά τη χώρα και συνάμα να δύναται να επιστρέψει στη «Γηραιά Ήπειρο» και ξανά στη Μέση Ανατολή.

Οι… δουλειές του σπιτιού δεν θα ήταν ποτέ πιο εύκολες για τον ίδιο, καθώς στο νέο τεράστιο σπίτι του θα διαθέτει ολόκληρο προσωπικό για να τον βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί, από έναν μάγειρα για τις προτιμήσεις του στο φαγητό μέχρι και… προσωπικό κομμωτή.

Μολονότι τα έσοδα που λαμβάνει από το συμβόλαιο του είναι ήδη «μυθικά», αυτά γίνεται να αυξηθούν κι άλλο, αφού για κάθε νίκη της Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ θα λαμβάνει μπόνους 80.000 ευρώ. Επιπλέον, με τον ρόλο των social media να παίζει κομβικό ρόλο τα τελευταία χρόνια, ο σύλλογος θα του δίνει… μισό εκατομμύριο ευρώ (!) για κάθε δημοσίευση που κάνει στους λογαριασμούς του, όπου προωθεί την Σαουδική Αραβία.

Η πλειοψηφία των όρων αλλά και τα ποσά… ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια και καθιστούν σαφές τον λόγο για τον οποίο ο Βραζιλιάνος δεν μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που δέχθηκε…

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0