Sports Βusiness

Ακόμα μία μέρα, ακόμα ένα ρεκόρ για το Μέσι: Το «ξεπούλημα» στις φανέλες του... εκθρόνισε και τον Ρονάλντο!

Ακόμα μία μέρα, ακόμα ένα ρεκόρ για το Μέσι: Το «ξεπούλημα» στις φανέλες του... εκθρόνισε και τον Ρονάλντο!

Οι φανέλες του Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι ξεπούλησαν μέσα σε 24 ώρες, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ που έχει καταγραφεί στις αντίστοιχες περιπτώσεις μεταγραφών των διασημότερων αθλητών παγκοσμίως!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει αποδείξει πως είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας, μετατρέποντας την Ίντερ Μαϊάμι σε μία κερδοφόρα ομάδα που μετράει έσοδα εκατομμυρίων δολαρίων. Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου του MLS έχουν εκτοξεύσει τα ποσά που βρίσκονται στα ταμεία τους, με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι να είναι με διαφορά η πιο καθοριστική κίνηση του Βρετανού πρώην ποδοσφαιριστή έως τώρα.

Εκτός από τα χιλιάδες εισιτήρια που πωλήθηκαν για το ντεμπούτο του Αργεντίνου σούπερ σταρ, οι φανέλες με το όνομα του Μέσι έγιναν ανάρπαστες εν μία νυκτί, ξεπερνώντας οποιονδήποτε άλλον αθλητή και όχι μόνο από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Εκθρόνισε» τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την κορυφή της λίστας με τις περισσότερες πωλήσεις, όταν εκείνος είχε ανακοινωθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021, αλλά και τον Τομ Μπρέιντι όταν έγινε παίκτης των Tamba Bay Buccaneers, του NFL.

Ο 36χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής, πούλησε περισσότερες φανέλες ακόμα και από τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος είχε κάνει τη μεταγραφή-βόμβα στους Λέικερς το 2018!

Εκτός του ότι ο «πούλγκα» φαίνεται πως είναι σε εξαιρετική φόρμα, σκοράροντας ήδη από το ξεκίνημά του στην Ίντερ Μαϊάμι, έχει το «άγγιγμα του Μίδα» δικαιώνοντας τον Μπέκαμ που του προσέφερε το υπέρογκο ποσό των 54 εκατομμυρίων δολαρίων ως μισθό προκειμένου να τον φέρει στην Αμέρικη.  

Βασιλική Μπαρτζιώτη 
www.bnsports.gr
  

        

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0