Sports Βusiness

Μετά την Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα στο «ρόστερ» του PRIME (video)

Μετά την Άρσεναλ και η Μπαρτσελόνα στο «ρόστερ» του PRIME (video)

Η Μπαρτσελόνα έκλεισε νέα συνεργασία με το ενεργειακό ποτό που έχει κατακλείσει την αγορά και αποτελεί φαινόμενο στον κλάδο του. Το PRIME μαζί με τους ιδιοκτήτες του KSI και Λόγκαν Πολ βάφτηκαν στα χρώματα των «μπλαουγκράνα» για την επόμενη τριετία.  

H Μπαρτσελόνα έχει και επίσημα έναν νέο συνεργάτη στον τομέα των ενεργειακών ποτών. Το PRIME αφού σε μόλις ένα χρόνο έχει κατάκτηση την Αγγλία και την Αμερική πλέον ανοίγει τα «φτερά» του και στην Ισπανία με τους ιδιοκτήτες του KSI και Λόγκαν Πολ να κλείνουν σπουδαία συνεργασία με τους «μπλαουγκράνα».

FC Barcelona signs partnership with isotonic drinks brand PRIME

Οι δύο πασίγνωστοι Youtubers ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2022 και δημιούργησαν το καινούργιο ενεργειακό ποτό με την ονομασία PRIME. Από τον πρώτο καιρό που το προϊόν βγήκε στη αγορά έγινε ανάρπαστο κάνοντας χιλιάδες πωλήσεις με το… καλημέρα.

Η πρώτη σπουδαία κίνηση ήταν όταν το PRIME έγινε επίσημος χορηγός της Άρσεναλ, άλλωστε ο ένας εκ των δύο ιδρυτών του είναι φανατικός «κανονιέρης». Όπως φαίνεται όμως δεν σταμάτησαν εκεί, με το που μπήκε ο καινούργιος μήνας η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την έναρξη της καινούργια συνεργασίας της με το PRIME και οι KSI, Λόγκαν Πολ να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους σε κάθε σχετική τους ανάρτηση στα social media.

Το PRIME αποτελεί πλέον την πιο ανερχόμενη εταιρεία ενεργειακών ποτών παγκοσμίως καθώς η εκτόξευση που έχει πραγματοποιηθεί σε μόλις μερικούς μήνες είναι εξωπραγματική. Φαίνεται πως οι δύο influencers ξέρουν να κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχασε αυτήν την ευκαιρία και ξεκίνησε μία συνεργασία με πολύ μεγάλες βλέψεις, διάρκειας τριών χρόνων. Η συμφωνία θα περιλαμβάνει το brand της εταιρείας να είναι σε περίοπτη θέση κατά την διάρκεια των αγώνων, ενώ επιπλέον στις προπονήσεις της αντρικής, γυναικείας και παιδικής ομάδας θα είναι το μόνο ενεργειακό ποτό που θα βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο.  

Το PRIME αποτελεί αυτήν την στιγμή μία εταιρεία χωρίς «ταβάνι» και δε θα πρέπει να παραξενευτεί κανείς αν στο μέλλον πέρα από την Άρσεναλ κα τη Μπαρτσελόνα προστεθούν και άλλες ποδοσφαιρικές (ή μη) ομάδες στο «ρόστερ» του.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0