Sports Βusiness

Μάντσεστερ Σίτι: Οι «πολίτες» θέλουν απεγνωσμένα να… παρτάρουν στο ακριβότερο yacht του κόσμου, ιδιοκτησίας του Μανσούρ!

Μάντσεστερ Σίτι: Οι «πολίτες» θέλουν απεγνωσμένα να… παρτάρουν στο ακριβότερο yacht του κόσμου, ιδιοκτησίας του Μανσούρ!

Τα σπουδαία επιτεύγματα θέλουν και το ανάλογο ξεφάντωμα. Και ό,τι ακολούθησε του τελικού του Champions League στην Πόλη δεν φαίνεται πως είναι αρκετό στον Γκρίλις και την παρέα του, οι οποίοι έχουν βάλει… σκοπό να «ξεσαλώσουν» στο υπερπολυτελές yacht του ισχυρού άνδρα της Μάντσεστερ Σίτι, Μανσούρ, το Δεκέμβρη για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα τα σάρωσε (σχεδόν) όλα στο… διάβα της τη χρονιά που μας πέρασε και έχει κάθε δικαίωμα, πέρα από το παχυλό μισθό που λαμβάνουν τα μέλη της, να ζητά και το κάτι παραπάνω από τον ισχυρό άνδρα του «γαλάζιου γίγαντα».

Ο ιδιοκτήτης των «Πολιτών», Μανσούρ έχει στην κατοχή του το πιο ακριβό superyacht στην υφήλιο και οι πρωταγωνιστές του τρεμπλ θέλουν να κάνουν πάρτι σε αυτό τον ερχόμενο Δεκέμβρη όταν και θα επισκεφθούν τη Σαουδική Αραβία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Το Αμπού Ντάμπι στο οποίο και πλέει το θαλάσσιο αυτό τέρας δεν απέχει και πολύ από το μέρος που η Μάντσεστερ Σίτι θα διεκδικήσει το παγκόσμιο στέμμα της και με αφορμή την επίσκεψή τους αυτή, οι παίκτες του Πεπ ευελπιστούν πως θα τους γίνει η πρόσκληση από τον σεΐχη για ένα πάρτι που θα μείνει σε όλους αξέχαστο.
0_PROD-Sheikh-Mansours-luxury-mega-yacht-Blue-in-Marmaris.jpg

Το υπερπολυτελές σκάφος, το οποίο  ανήκει από τον Ιούλιο του 2022 στον Μανσούρ, αποτελεί το 4ο μακρύτερο σε μήκος που έχει ναυπηγηθεί ποτέ, με τις διαστάσεις του (και τις ανέσεις του) να προκαλούν… ίλιγγο.

Πρόκειται για superyacht μήκους όσο 1μιση γήπεδο ποδοσφαίρου (525 πόδια) και πλάτους σχεδόν 74 ποδιών (73.8 για την ακρίβεια). Το βάρος του ξεπερνά τους 15 χιλιάδες τόνους και υπάρχει χώρος για δυο ελικοδρόμια. Στο «Blue», έτσι ονομάζεται το σκάφος λόγω Μάντσεστερ Σίτι, δουλεύουν 80 άτομα προσωπικό και μπορεί να φιλοξενήσει 48 άτομα στις 24 πανάκριβες καμπίνες του.

Το… υπερθέαμα στο οποίο θέλουν να παρτάρουν οι «Πολίτες» αγγίζει τα 500 εκατομμύρια ευρώ και αν η εκκίνησή τους και τη σεζόν 2023-24 είναι ανάλογη των πεπραγμένων τους στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, δύσκολα θα τους χαλάσει το χατίρι ο σεΐχης Μανσούρ!

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0