Sports Βusiness

«Σφάζονται» στα... πόδια της Μπέτις, για το νέο Μπενίτο Βιγιαμαρίν

«Σφάζονται» στα... πόδια της Μπέτις, για το νέο Μπενίτο Βιγιαμαρίν
Η Μπέτις ετοιμάζεται να μεταμορφώσει το γήπεδό της σε στολίδι και το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών εταιρειών είναι τεράστιο.
Το νέο Μπενίτο Βιγιαμαρίν μπαίνει στην τελική του ευθεία. Η Μπέτις έχει αποφασίσει να αναδιαμορφώσει το «σπίτι» της και έχει ως στόχο την αισθητική του εκτόξευση, πέραν της οικονομικής. Κάπως έτσι, ο διαγωνισμός ανάληψης του έργου έχει άτυπα μετατραπεί σε διαγωνισμό... αρχιτεκτονικής.

Προς το παρόν, επτά κατασκευαστικές εταιρείες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους κι εντός της ερχόμενης εβδομάδας (26/06-02/07), θα παρουσιάσουν στους ιθύνοντες του συλλόγου, το πλήρες σχέδιο που έχει η κάθε μία, για το νέο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Τα έργα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2024 και θα υπάρχει άνθρωπος των Ανδαλουσιανών, που θα ελέγχει την πορεία τους, ώστε να εκτελεστούν ακριβώς όπως το επιθυμεί η Μπέτις.

Πρώτος στόχος της, μέσω αυτής της «ανακαίνισης», είναι η εκτόξευση των εσόδων της. Παρά το υψηλό κόστος της, που υπολογίζεται περίπου στα 70 εκατ. ευρώ, αναμένεται να φέρνει στα ταμεία του συλλόγου περίπου 25 εκατ. ευρώ ανά έτος, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το έργο.

Εν ολίγοις, σε τρία μόλις χρόνια, θα έχει γίνει απόσβεση των χρημάτων, αν οι υπολογισμοί επαληθευτούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0