Sports Βusiness

Αντετοκούνμπο: Υψώνει... έξυπνο παλάτι στο Παλαιό Ψυχικό!

Αντετοκούνμπο: Υψώνει... έξυπνο παλάτι στο Παλαιό Ψυχικό!
Αυτή τη φορά επενδύει στην... ιδιοκατοίκηση. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μετακομίζει σε ένα φουτουριστικό συγκρότημα 5 ορόφων, όπου όλα θα λειτουργούν ηλεκτρονικά. Διψήφια η αξία του ακινήτου.
Η ιστορία του, γνωστή. Έχει παλέψει, έχει μοχθήσει για όσα έχει καταφέρει και πλέον απολαμβάνει τα αγαθά των κόπων του και των θυσιών της οικογένειάς του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπου βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, πέρα από τις ατομικές προπονήσεις έχει το μυαλό του και στις επενδύσεις. Μόνο που αυτή τη φορά, τα «ανοίγματά» του έχουν να κάνουν με ιδία χρήση. Εκείνου και της οικογένειάς του.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς λοιπόν αποφάσισε να μετακομίσει στην αγορά ενός νεότευκτου, υπερσύγχρονου συγκροτήματος σε μια ήσυχη γετονιά του Παλαιού Ψυχικού. 

Το φουτουριστικό αυτό κτήριο έχει πέντε ορόφους, έναν για κάθε αδερφό και το οποίο αναμένεται να αποτελέσει το... καταφύγιό τους για το διάστημα παραμονής τους στην Ελλάδα. Φυσικά το συγκρότημα έχει όλες τις ανέσεις, πισίνες ενώ το ρετιρέ «σκιάζει» μία τέντα χάλυβα. 

Το οικιστικό αυτό συγκρότημα παραδόθηκε τις τελευταίες εβδομάδες ενώ ακόμα συνεχίζονται τα τελευταία... μερεμέτια. Πρόκειται για μία απολύτως smart επένδυση καθώς όλα λειτουργούν ηλεκτρονικά.

Μάλιστα και σύμφωνα με ρεπορτάζ σε εκπομπή του ANT1: «Πρόκειται για ένα φουτουριστικό κτίριο στο Ψυχικό, πλήρως ηλεκτρονικό. Εδώ δεν θα μείνει μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την οικογένειά του, αλλά και τα αδέλφια και η μητέρα του. Ένα σπίτι που φτάνει σε αξία τα 10 εκ. ευρώ, το 1/8 των χρημάτων που έβγαλε πέρυσι. Είναι 1.500 τ.μ. το οικόπεδο και τα διαμερίσματα ίσως φτάνουν τα 5.000 τ.μ.».

Μεταξύ άλλων, ο «Greek Freak» παρακολούθησε τις τελευταίες εργασίες ενώ βοήθησε στη διαδικασία της μετακόμισης καθώς η οικογένεια Αντετοκούνμπο «μπάινει» άμεσα στη νέα της, εν Ελλάδι, κατοικία.
giannis_in.jpg
Πηγή: protothema

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0