Sports Βusiness

Ατλέτικο Μαδρίτης: Έχασαν 7,2 εκατομμύρια στο 90+2 και ωρύονται για τη διαιτησία οι «ροχιμπλάνκος»! (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Έχασαν 7,2 εκατομμύρια στο 90+2 και ωρύονται για τη διαιτησία οι «ροχιμπλάνκος»! (video)
Ένα σφύριγμα που κοστίζει 7,2 εκατομμύρια ευρώ. Δεν τα λες και λίγα, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να... φωνάζει για τη διαιτησία.
«Τι δεύτερη, τι τρίτη θέση» είναι για τους πολλούς, όχι όμως και για τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία δεν έπαιζε μόνο για το... γόητρο της δευτεραθλήτριας αλλά και για τα λεφτά της.

Τα πάντα είχαν κριθεί στη La Liga στην αυλάια αυτής, ως προς την κορυφή εδώ μιας και εδώ και καιρό η Μπαρτσελόνα την είχε «καπαρώσει». Όμως ακόμα και έτσι, οι δύο Μαδριλένοι είχαν τους λόγους τους να θέλουν τη δεύτερη θέση και αυτοί δεν ήταν μόνο τυπικοί αλλά και ουσιαστικοί.

Οι «ροχιμπλάνκος» αν και κρατούσαν την τύχη του ματς με τη Βιγιαρεάλ στα... πόδια τους, ισοφαρίστηκαν στο 90+2 από τη Βιγιαρεάλ (2-2) στο Μαδριγάλ και έχασαν την ευκαιρία να τερματίσουν πίσω από τους «Μπλαουγκράνα». Μαζί με αυτή όμως χάθηκαν και 7,2 εκατομμύρια ευρώ που θα καρπωνόταν η αρμάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και εξηγούμαστε.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Ισπανία - ενόψει της ερχόμενης περιόδου - και τα χρήματα που θα φέρουν αυτά, πηγαίνουν κλιμακωτά, βάσει της θέσης που τερμάτισε η κάθε ομάδα στον βαθμολογικό πίνακα της προηγούμενης περιόδου. Δηλαδή, εκεί που η Ατλέτικο ήταν... αγκαλιά με 54,1 εκατομμύρια ευρώ, βρέθηκε στα 46,9, για ένα γκολ. Ή ένα πέναλτι που δεν δόθηκε.
Στο πρώτο ημίχρονο του ματς με το «κίτρινο υποβρύχιο» ένα σουτ του Αντουάν Γκριεζμάν σταμάτησε στο χέρι του Μαντί, πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, με το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά. Τελικώς και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το σφύριγμα αυτό (αν ερχόταν) ίσως και να ήταν αρκετό για να μην γίνει το φινάλε «γκραν γκινιόλ» και η Ατλέτικο Μαδρίτης χάσει τα 7,2 εκατομμύρια.
Με το παιχνίδι να έχει ολοκληρωθεί, άπαντες στη «ροχιμπλάνκο» πλευρά της Μαδρίτης, φώναζαν για τη μη υπόδειξη της παράβασης, με τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter, να ποστάρει: «Ακριβώς όταν νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, την τελευταία μέρα… Χωρίς λόγια», και τον Σιμεόνε να σημειώνει: «To χέρι του Μαντί; Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσεις κάτι που είναι πολύ ξεκάθαρο στην τηλεόραση. Το χέρι είναι έξω από το σώμα, ειλικρινά, δεν ξέρω τι άλλο να πω». Επτά κόμμα δύο εκατομμύρια ευρώ είναι αυτά. Όχι και λίγα.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0