Sports Βusiness

Ντόρτμουντ: Χάνεις τον τίτλο, πέφτουν οι μετοχές σου!

Ντόρτμουντ: Χάνεις τον τίτλο, πέφτουν οι μετοχές σου!
Αρνητική επίδοση κατέγραψαν οι μετοχές της Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες έκαναν… βουτιά μετά το χαμένο πρωτάθλημα!

Η Ντόρτμουντ χρειαζόταν μία εντός έδρας νίκη με την Μάιντς για να εξασφαλίσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από το 2012. Σε μία δραματική τελευταία αγωνιστική βρέθηκε να χάνει 2-0 από το πρώτο ημίχρονο και είδε την Μπάγερν να δέχεται γκολ από την Κολωνία 10 λεπτά πριν το τέλος.

Ωστόσο, ο Τζαμάλ Μουσιάλα σκόραρε στο 89ο λεπτό και οι Βαυαροί κατέκτησαν τον τίτλο, τη στιγμή που οι Βεστφαλοί αρκέστηκαν στην ισοπαλία (2-2). Έτσι, η «σαλατιέρα» πήγε για 11η σερί χρονιά στο Μόναχο και οι μετοχές της Ντόρτμουντ σημείωσαν πτώση έως και 32% στις συναλλαγές της Φρανκφούρτης την Δευτέρα (29/05), σύμφωνα με το Bloomberg.
DE0005493092.png

Επιπλέον, μέχρι τις 10:36 το πρωί το ποσοστό αυτό βρισκόταν στο 29%, ενώ συνάμα πρόκειται για την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη πτώση τους από τον Νοέμβριο του 2000! Το γράφημα του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες μοιάζει με καρδιογράφημα σε φάση ταχυκαρδίας, καθώς την περασμένη εβδομάδα που ανέβηκε στην 1η θέση, οι επενδυτές έσπευσαν να τοποθετηθούν στην μετοχή τους, η οποία ανέβηκε κατά 32%.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0