Sports Βusiness

Χάμες Ροντρίγκες: Το νέο του εστιατόριο υπόσχεται ένα γαστρονομικό ταξίδι αυστηρά για… γεμάτες τσέπες

Χάμες Ροντρίγκες: Το νέο του εστιατόριο υπόσχεται ένα γαστρονομικό ταξίδι αυστηρά για… γεμάτες τσέπες

 Ο Χάμες Ροντρίγκες έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στις γαστρονομικές επιχειρήσεις. Στο νέο του εστιατόριο οι τιμές προκαλούν… ζαλάδα με τα κυρίως πιάτα να ξεκινούν από 50.000 δολάρια, ενώ στην κάβα του υπάρχει κρασί που υπερβαίνει τα 11 εκατομμύρια!  

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες, αποφάσισε να «παίξει μπάλα» και στην υψηλή γαστρονομία, ξεκινώντας μία δίκη του επιχείρηση που αν μη τι άλλο, μπορεί να αυξήσει κατακόρυφα τα ήδη πολλά έσοδά του.

Το εστιατόριο «Arrogante» βρίσκεται στη Μπογκοτά της Κολομβίας σε μία αρκετά χλιδάτη περιοχή της πόλης και ξεκίνησε τη λειτουργία του με τη βοήθεια του κολοσσού «Salvaje» που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, σε πάνω από 10 χώρες παγκοσμίως.

Η συνεργασία με τον συγκεκριμένο όμιλο έχει σχεδόν εγγυηθεί την επιτυχία του νέου εγχειρήματος του Χάμες, το οποίο ωστόσο φαίνεται πως δεν απευθύνεται σε απλούς Κολομβιανούς πελάτες.  


Μία ματιά στο μενού του εστιατορίου είναι αρκετή ώστε να μας κόψει την όρεξη, με τις σπεσιαλιτέ του μαγαζιού να αγγίζουν την τιμή των 230.000 δολαρίων! Τα ζυμαρικά και το ριζότο είναι… απλησίαστα καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται στα 90.000 δολάρια.

Η πιο «φθηνές» επιλογές για φαγητό είναι εκείνες των ορεκτικών, που κοστίζουν μόνο 65 δολάρια.

Τα ποσά εκτοξεύονται ακόμα περισσότερο στον κατάλογο των κρασιών, που αν και είναι υπερπλήρης, προϋποθέτει το να έχεις στην άκρη αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

Για παράδειγμα ο αφρώδης οίνος, ξεκινάει από την τιμή των 290.000 δολαρίων. Τα καλύτερα κρασιά όμως μπορεί να ξεπερνούν και το ένα εκατομμύριο δολάρια, με το πιο σπάνιο από αυτά να φτάνει τα 11.700.000!  

Με προχείρους υπολογισμούς, για τρία πιάτα και ένα μπουκάλι κρασί, η τιμή κατά μέσο όρο ανά άτομο φτάνει το 1.980.000 δολάρια. Όποιος επιλέξει να δειπνήσει στο εστιατόριο του Χάμες, θα πρέπει να είναι πολύ προνοητικός και να μην έχει υποσχεθεί εκ των προτέρων ότι θα κεράσει.

Βασιλική Μπαρτζιώτη
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0