Sports Βusiness

Ποδοσφαιρικά παπούτσια... επιτομή της χλιδής «γεννιούνται» από τη συνεργασία Adidas και Prada!

Ποδοσφαιρικά παπούτσια... επιτομή της χλιδής «γεννιούνται» από τη συνεργασία Adidas και Prada!

Adidas και Prada έφεραν την επανάσταση και δημιούργησαν χλιδάτα ποδοσφαιρικά παπούτσια, των οποίων η επίσημη κυκλοφορία έγινε στις 22 Μαΐου, όμως τα κομμάτια είναι περιορισμένα και η τιμή... στα ύψη!

Οι δυο εταιρείες – κολοσσοί ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν καταπληκτικά ποδοσφαιρικά παπούτσια που συνδυάζουν την αθλητικότητα της Adidas και τη χλιδή της Prada!

αντιντας.jpg

Η ποδοσφαιρική συνεργασία Adidas x Prada 2023 βλέπει την τρέχουσα συλλογή της Adidas να εμπλουτίζεται με τη Linea Rossa της Prada, με αποτέλεσμα μια επαναστατική συλλογή που συγχωνεύει το DNA και των δύο εμπορικών σημάτων. Η συλλογή παρουσιάζει την εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που είναι συνώνυμες με την Prada, σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες ποδοσφαίρου υψηλής απόδοσης που είναι μοναδικές στην Adidas.

πραντα.jpg

Οι παίκτες που αναμένεται να φορέσουν τα εξαιρετικά ποδοσφαιρικά παπούτσια Adidas x Prada είναι διάσημοι ποδοσφαιριστές όπως οι Καταρίνα Μακάριο, Πάολο Ντιμπάλα, Ραφαέλ Λεάο και Πέδρι, επιδεικνύοντας τη συγχώνευση πολυτέλειας και απόδοσης στο γήπεδο!

Τα τρία ζευγάρια θα ονομάζονται «Predator Accuracy», «Copa Pure» και «X Crazyfast» και θα είναι περιορισμένα, δε θα κυκλοφορήσουν σε αφθονία. Η τιμή των παπουτσιών είναι υψηλή για τα δεδομένα της Adidas, αλλά χαμηλά για την Prada. Τα ζευγάρια θα κυκλοφορήσουν στο επίσημο σάιτ της αθλητικής εταιρείας ρούχων από τις 22 έως τις 25 Μαΐου και κοστολογούνται στα 500 ευρώ και αναμένεται να γίνει… ντόρος!

Στιγμιότυπο_οθόνης_2023-05-22_223754.png

Χρήστος Παπαδόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0