Sports Βusiness

Σαν Αντόνιο Σπερς: «Παράνοια» με Γουεμπανιάμα, έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν!

Σαν Αντόνιο Σπερς: «Παράνοια» με Γουεμπανιάμα, έχουν… σπάσει τα τηλέφωνα για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν!

Το Σαν Αντόνιο ζει εδώ και μερικές ώρες σε ρυθμούς… Γουεμπανιάμα! Μετά το NBA Draft lottery, οι Σπερς κατέλαβαν την πρώτη θέση και το «θηρίο» από τη Γαλλία τους ανήκει, με την πόλη να το εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο!

Το Σαν Αντόνιο απέκτησε ξανά… ζωή! Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα από το καλοκαίρι θα κινείται υπό τις οδηγίες του Γκρεγκ Πόποβιτς και όλη η πόλη έχει «τρελαθεί» με αυτήν την κατάσταση και προχθές οι φίλαθλοι των Σπερς το γιόρτασαν σαν να πήραν το πρωτάθλημα!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η φετινή κλήρωση για το NBA Draft είχε την 5η μεγαλύτερη τηλεθέαση όλων των εποχών. Πρώτη φυσικά ήτα το 2003, όταν 6 εκατ. πληθυσμός παρακολουθούσε σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Έπειτα, «ντόρος» έγινε για τον Ζάιον Ουίλιαμσον (4.43 εκατ.), τον Καρλ-Άντονι Τάουνς (3.6) και τον Άντριου Γουίγκινς (3.36). Για τον Γουεμπανιάμα, η τηλεθέαση είχε εξίσου μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, καθώς υπολογίζεται ότι το παρακολούθησαν 3.24 εκατ.!

Τα εκδοτήρια των Σαν Αντόνιο Σπερς βρίσκονται σε λειτουργία... τούρμπο από το βράδυ της Τρίτης, όταν η ομάδα κέρδισε την κλήρωση του NBA Draft και επομένως το δικαίωμα να επιλέξει τον κορυφαίο υποψήφιο Βίκτορ Γουεμπανιάμα τον επόμενο μήνα.

Πολλοί υπάλληλοι των Σπερς βρίσκονταν στο γραφείο και εργάζονταν μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης, δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας στο Front Office Sports και πέρασαν όλη την Τετάρτη απαντώντας σε ερωτήσεις για τα εισιτήρια διαρκείας το συντομότερο δυνατό.

Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, είχαν τοποθετηθεί περισσότερες από 2.100 καταθέσεις για εισιτήρια διαρκείας και οι Σπερς ανέμεναν να ξεπεράσουν τις 2.500 μέχρι το τέλος της ημέρας.

«Το να πούμε ότι είμαστε ενθουσιασμένοι θα ήταν μια τεράστια υποτίμηση», δήλωσε εκπρόσωπος των Σπερς.

Η προκαταβολή επιτρέπει στους οπαδούς να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση «Select a Seat» το Σάββατο στο «AT&T Center», όπου θα περπατήσουν γύρω από το γήπεδο για να δουν τις διαθέσιμες θέσεις και να αποφασίσουν ποια εισιτήρια θα αγοράσουν.

Οι Σπερς ήταν μία από τις τρεις ομάδες με 14% πιθανότητες (η υψηλότερη μεταξύ των 14 ομάδων της λοταρίας) να φτάσουν στην κορυφαία επιλογή στο NBA Draft, το οποίο θα διεξαχθεί στις 22 Ιουνίου.

Το Σαν Αντόνιο δεν έχει θετικό ποσοστό νικών ούτε έχει φτάσει στα Playoffs από το 2019, οπότε η προσθήκη του Γουεμπανιάμα είναι βέβαιο ότι θα αναζωογονήσει μια βάση οπαδών που κάποτε είδε την ομάδα του να κερδίζει τρεις τελικούς NBA σε πέντε χρόνια στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Χρήστος Παπαδόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0