Sports Βusiness

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι δεν είναι για τον... απλό κόσμο: Τιμές από 140 ευρώ μέχρι 2700!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι δεν είναι για τον... απλό κόσμο: Τιμές από 140 ευρώ μέχρι 2700!
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι, μπορεί να είναι το 2024, αλλά ήδη απασχολούν τον κόσμο. Όχι για το αθλητικό κομμάτι, αλλά για τις πανάκριβες τιμές των εισιτηρίων!
Στο Παρίσι ετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, αλλά είναι λίγο δύσκολο να πούμε το ίδιο για τον κόσμο που θέλει να πάει στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή του κόσμου.

Αυτό γιατί οι διοργανωτές έχουν φροντίσει με τα τωρινά δεδομένα, να χρειάζεται κάποιος να έχει αρκετά λεφτά στην άκρη, προκειμένου να βρεθεί στις αθλητικές εκδηλώσεις ή στην τελετή έναρξης.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, άμα κάποιος θέλει να κλείσει ένα εισιτήριο για την τελετή έναρξης, θα χρειαστεί να δώσει 2.700 ευρώ! Προφανώς δεν είναι μόνο ακριβές οι τιμές για την πρώτη μέρα, αλλά και τις υπόλοιπες.

Για την καλλιτεχνική γυμναστική θα χρειαστεί κάποιος 630 ευρώ, για τους αγώνες βόλεϊ 140, ενώ για την κολύμβηση... 980 ευρώ. Προφανώς οι αντιδράσεις του κόσμου είναι πολλές και τα σχόλια στο Twitter, μόνο θετικά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι.

Παναγιώτης Ραμαντάνης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0