Sports Βusiness

Έρχονται αυξήσεις τιμών στις φανέλες των ADIDAS και NIKE

tags :
Έρχονται αυξήσεις τιμών στις φανέλες των ADIDAS και NIKE

Οι αυξήσεις στο κόστος παραγωγής και μεταφοράς οδηγεί τις πασίγνωστες πολυεθνικές εταιρείες ρούχων αθλητικής ένδυσης να ανεβάσουν τις τιμές τους για να μπορέσουν να ισορροπήσουν τα έσοδα τους.

Στην επόμενη σεζόν η ADIDAS και η NIKE, εταιρείες με παγκόσμια αναγνωρισιμότητα στην αθλητική ένδυση πρόκειται να ανεβάσουν τις τιμές στις φανέλες τους.

Η αύξηση των τιμών στις πρώτες ύλες σε συνδυασμό με το κόστος μεταφοράς το οποίο επίσης πηγαίνει προς τα πάνω οι δύο εταιρείες θα επιχειρήσουν να γλιτώσουν την αναμενόμενη «χασούρα» με ένα… τσίμπημα στις τιμές των φανελών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες  τα αντίγραφα των φανελών της ADIDAS από 90 ευρώ θα φτάσουν τα 100 ενώ οι αυθεντικές προβλέπεται από τα 140 να ακουμπήσουν τα 160 ευρώ.

Η NIKE από την άλλη πλευρά δεν δείχνει διατεθειμένη να κάνει στα ίδια επίπεδα τις αυξήσεις της αλλά παρόλα αυτά οι τιμές θα ανέβουν.

Τα αντίγραφα από τα 90 ευρώ που τα βρίσκει κανείς αυτήν την στιγμή, του χρόνου θα είναι πλέον στα 95. Επιπλέον στις αυθεντικές φανέλες ένας καταναλωτής θα πρέπει να καταβάλλει από τα 140 στα 150 ευρώ,

Η ποσοστιαία αύξηση στις τιμές της NIKE θα είναι μικρότερη από αυτές της ADIDAS με σκοπό να μπορέσει να προσελκύσει με μεγαλύτερη ευκολία πελάτες από τον άμεσο ανταγωνιστή της.

Άγγελος Κρεμαστός

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0