Sports Βusiness

Τζέιλεν Χαρτς: Νέο «χρυσό» συμβόλαιο 255 εκατομμυρίων που σπάει όλα τα ρεκόρ στο NFL

Τζέιλεν Χαρτς: Νέο «χρυσό» συμβόλαιο 255 εκατομμυρίων που σπάει όλα τα ρεκόρ στο NFL

Οι Eagles «έδεσαν» τον 24χρονο σούπερ σταρ τους με ένα 5ετες συμβόλαιο που δεν έχει ξανά υπάρξει στο NFL. Τα 255 εκατομμύρια που θα λάβει ο Τζέιλεν Χαρτς θα τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στην ιστορία του θεσμού.

Οι Eagles ήταν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Χαρτς στην ομάδα και όντως το έκαναν. Ο 24χρονος quarterback συμφώνησε με την ομάδα σε ένα 5ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 255 εκατομμυρίων.

Η μεγάλη θέληση της ομάδας για να κρατήσει τον νεαρό αθλητή στις τάξεις της δεν φαίνεται μόνο από το αστρονομικό συμβόλαιο που συμφώνησαν. Τα 180 εκατομμύρια είναι πλήρως εγγυημένα για τον Χαρτς με το ποσό αυτό να είναι το δεύτερο υψηλότερο που συμφωνήθηκε ποτέ στην ιστορία NFL.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Τζέιλεν δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς ή ανταλλαγής για άλλη ομάδα κάτι που γίνεται πρώτη φορά στην ιστορία των Eagles.

Τα λεφτά που θα λάβει ο Χαρτς είναι «αστρονομικά» αλλά η ηλικία του μαζί με τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που έχει παρουσιάσει σε όλη την διάρκεια της σεζόν έπεισαν και με το παραπάνω τους Eagles να τον κάνουν τον πιο ακριβοπληρωμένο αθλητή στην ιστορία του NFL.

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0