Sports Βusiness

Μαϊάμι Χιτ: Συζητήσεις για αλλαγή της εμπορικής ονομασίας της Miami-Dade Arena

Μαϊάμι Χιτ: Συζητήσεις για αλλαγή της εμπορικής ονομασίας της Miami-Dade Arena

Οι Μαϊάμι Χιτ φαίνεται πως είναι κοντά στην ολοκλήρωση μίας νέας εμπορικής συμφωνίας για την ονομασία της έδρας τους.

Η εποχή που οι Μαϊάμι Χιτ αγωνίζονται στην Miami-Dade Arena μπορεί να αποδειχθεί σύντομη. Λίγο πριν την έναρξη των play off στο NBA, ο σύλλογος της Φλόριντα βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την αλλαγή της εμπορικής ονομασίας του σταδίου.

Η έδρα των Χιτ που για περισσότερα από 20 χρόνια έφερε την ονομασία «American Airlines Arena», το 2021 άλλαξε σε «FTX Arena». Τον Μάρτιο 2021 η εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων FTX κατέθεσε πρόταση 135 δολαρίων για να αποκτήσει τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου.

Ωστόσο, λίγο πριν το τέλος του 2022 η FTX χρεοκόπησε, με αποτέλεσμα οι Χιτ να ψάχνουν έκτοτε νέο χορηγό. Αυτή την στιγμή και με τη σύμφωνη γνώμη της δημάρχου του Μαϊάμι, Ντανιέλα Λεβίν Κάβα, το στάδιο φέρει την ονομασία «Miami-Dade Arena».

Βέβαια, με βάση τα όσα αναφέρει το «sports business journal» αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Συγκεκριμένα, η δήμαρχος του Μαϊάμι βρίσκεται σε συζητήσεις με την τεχνολογική εταιρεία Kaseya, που εδρεύει στην πόλη σχετικά με την εμπορική ονομασία της αρένας.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο με την Kaseya και η διοίκηση των Χιτ ελπίζει ότι το deal θα οριστικοποιηθεί στις 4 Απριλίου στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Κομητείας. Προς το παρόν πάντως οικονομικά στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά.

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0