Sports Βusiness

«Υπόθεση» της Ομοσπονδίας Τένις το US Open στην Ιταλία!

«Υπόθεση» της Ομοσπονδίας Τένις το US Open στην Ιταλία!
Στην Ιταλία, οι μεταδόσεις των Grand Slams είναι... υπόθεση της Ομοσπονδίας Τένις της χώρας, που πλέον, έχει το δικό της -ελεύθερο- κανάλι!
Το SuperTennis δεν είναι μία ακόμα συνδρομητική πλατφόρμα. Είναι το πλάνο της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης της Ιταλίας, ώστε τουλάχιστον τα κορυφαία τουρνουά κάθε ημερολογιακού έτους στο τένις, να μεταδίδονται στη γειτονική χώρα, χωρίς κανένα κόστος!

Η FITP, στην οποία εκτός του τένις υπάγεται και το πάντελ, «έκλεισε» σπουδαία συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του US Open 2023. Μέσω του καναλιού της, SuperTennis, και της εταιρείας μάνατζμεντ, IMG, της ίδιας που μεσολάβησε πρόσφατα για να έρθει το νυν Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, Κάρλος Αλκαράθ, για αγώνα επίδειξης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Τατόι, κατάφερε να εξασφαλίσει για αρκετά χρόνια (χωρίς να αναφέρεται πόσα ακριβώς) τα δικαιώματα του US Open.

Κάπως έτσι, για πρώτη φορά θα μεταδοθεί στην Ιταλία το εν λόγω Grand Slam, από την αρχή έως το τέλος του. Μάλιστα, θα δίνεται η δυνατότητα να δει κανείς και ματς σε επανάληψη. Άλλωστε, υπό αυτόν τον τρόπο μεταδόθηκε το Wimbledon από το SuperTennis, μιας και τα δικαιώματά του ανήκαν στο SkyItalia.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0