Sports Βusiness

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας ακολουθώντας τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Αύξηση στα εισιτήρια διαρκείας ακολουθώντας τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε αύξηση των εισιτηρίων της από την νέα χρονιά, ανεξάρτητα με το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Premier League ή στο Championship.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της για την ερχόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν, αυτές είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Άρσεναλ, Λιντς Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν επίσης ανακοινώσει αντίστοιχες αυξήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Οι θέσεις στο Σίτι Γκράουντ αναμένεται να παρουσιάσουν άνοδο στις τιμές τους κατά 27%. Πιο αναλυτικά, το φθηνότερο διαθέσιμο εισιτήριο το οποίο τώρα υπολογίζεται πως κοστίζει 365 λίρες, από το 2023/2024 θα ανέλθει στις 465 λίρες.

Επιπλέον, καταργείται η φοιτητική έκπτωση με τους νεαρούς φιλάθλους να καλούνται να πληρώσουν τα τριπλάσια ποσά σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Οι υποστηρικτές της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη έχουν διχαστεί καθώς ναι μεν τα έσοδα της ομάδας θα αυξηθούν, ωστόσο ένα σημαντικό ποσοστό δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά στις νέες αυτές τιμές που ανακοινώθηκαν.

Η Λιντς Γιουνάιτεντ έχει προχωρήσει σε μια αντίστοιχη αύξηση με τα εισιτήριά τους να διατίθενται πλέον σε τιμές μεγαλύτερες κατά 10 τοις εκατό, ωστόσο ο σύλλογος έχει δεσμευθεί πως σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί, θα επιστραφούν τα επιπλέον χρήματα στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. Κάτι ανάλογο δεν είναι στα πλάνα της Φόρεστ, με τις τιμές που ανακοινώθηκαν να παραμένουν την επικείμενη σεζόν ως έχουν είτε η ομάδα παίζει στην Premier League είτε στο Championship.  

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0