Sports Βusiness

Συνεχίζουν μαζί ΠΑΟΚ και Macron!

tags :
Συνεχίζουν μαζί ΠΑΟΚ και Macron!
Η ιταλική φίρμα ένδυσης, Macron θα συνεχίσει να ντύνει τον ΠΑΟΚ μέχρι και το 2027, όπως έγινε επισήμως γνωστό. Ποια η σχέση του χορηγού του «δικεφάλου του Βορρά» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ντυμένος από τη Macron θα σβήσει τα... 100 κεράκια ο ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ιταλική εταιρία ένδυσης. Μια σύμπλευση που ξεκίνησε πίσω στο 2015-16, αντικαθιστώντας την NIKE, με την ιταλική φίρμα να αποδεινύεται γούρικη μεταξύ άλλων, αν κρίνει κάποιος από τις επιτυχίες του «δικεφάλου του Βορρά» στο διάστημα αυτό.

Φημολογείται πως οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει από το περασμένο καλοκαίρι το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να βαδίζουν στα ίδια... μονοπάτια και αυτή τους η απόφαση, έγινε γνωστή την Τετάρτη (22/3). Η ποιότητα του ιματισμού, η άριστη συνεργασία καθώς και η διαλλακτικότητα των Ιταλών από τη Μπολόνια (έτος ίδρυσης 1971) στις ιδέες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και στο πως μπορούν να τις προσαρμόσουν στο τελικό προϊόν, ήταν αυτά που οδήγησαν στην επέκταση της συμφωνίας τους.

Η Macron, η οποία κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός πετυχαίνοντας συμφωνίες με την UEFA για τις αθλητικές περιβολές των διαιτητών στις διεθνείς διοργανώσεις καθώς με ομάδες της Premier League όπως η Κρίσταλ Πάλας και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Ρεάλ Σοσιεδάδ καθώς και Βίρτους Μπολόνια όσον αφορά την «πορτοκαλί θεά», κράτησε το ισχυρότερο portfolio της στην Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
Nottingham_Forest_PLP_Shop_Banner_1_913X633_Desktop.jpg

Πιο αναλυτικά τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Macron θα εξακολουθήσει να είναι ο βασικός προμηθευτής της ομάδας σε αθλητικό υλικό για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η ανανέωση της συνεργασίας θα επεκταθεί έως την ολοκλήρωση της σεζόν 2022-23. Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2015 –έκτοτε ο ΠΑΟΚ και η Macron έζησαν από κοινού μεγάλες στιγμές και επιτυχίες. Οι δύο εταιρείες θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σκληρά σε όλα τα επίπεδα. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ενθουσιασμένοι με τα προϊόντα αθλητικού εξοπλισμού της Macron και περιμένουν με ανυπομονησία τη συνεργασία με τη Macron σε μελλοντικά σχέδια». 

Από τη μεριά του, ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης είπε ότι: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία να αναπτύξουμε περαιτέρω και να δυναμώσουμε τη σχέση μας με μία από τις κορυφαίες και ταχύτατα εξελισσόμενες αθλητικές εταιρείες, μια σχέση που βασίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη, αξιοπιστία και δέσμευση μεταξύ του συλλόγου μας και της Macron».

Τέλος, την ευχαρίστησή του για την εαννέωση της συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους», εξέφρασε και ο CEO της Macron, Τζιανλούκα Παβανέλο. «Όταν μία συνεργασία διαρκεί για περισσότερα από 10 χρόνια, αυτό σημαίνει πως έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί κι από τις δύο πλευρές, πέρα από το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι. Σε αυτά τα χρόνια δουλέψαμε μαζί για να δημιουργήσουμε ρούχα υψηλής ποιότητας, πάντα με βάση τις αρχές του κλαμπ, αλλά και σύμφωνα με όσα προστάζει η εποχή. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσουμε τη συνεγασία μας και θα δημιουργήσουμε φανέλες που θα συνδυάζουν τις υψηλές επιδόσεις αλλά και την ιστορία της ομάδας», τόνισε.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0