Sports Βusiness

Λίβερπουλ: Τέλος το «πάγωμα» στις τιμές των εισιτηρίων, έρχεται αύξηση 2%!

Λίβερπουλ: Τέλος το «πάγωμα» στις τιμές των εισιτηρίων, έρχεται αύξηση 2%!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την επόμενη σεζόν θα αυξηθούν κατά 2% οι τιμές των εισιτηρίων στο Άνφιλντ για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια.

Από το 2015, οι τιμές των εισιτηρίων στο Άνφιλντ είχαν «παγώσει» ύστερα από απόφαση του συλλόγου, ωστόσο τα αυξημένα έξοδα της ομάδας εξαιτίας του αναπτυξιακού έργου «Anfield Road», δημιουργούν επιπλέον οικονομικές ανάγκες στους Reds.

Η αύξηση της τιμής των εισιτηρίων κατα 2% ήταν μονόδρομος για το κλαμπ, που ύστερα από οκτώ χρόνια θα καθορίσει νέες τιμές με μεγάλους… χαμένους αυτούς που επιθυμούν να κλείσουν διαρκείας, καθώς αυτά φαίνεται πως θα αυξηθούν κατά 17 λίρες την σεζόν 2023-24. Οι τιμές των απλών εισιτήριών αλλά και των παιδικών, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα παραμείνουν ως έχουν.

Παρά το γεγονός ότι η επικείμενη αύξηση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μεταξύ του κόσμου της ομάδας, η δημιουργία της νέας κερκίδας που αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο θα περιλαμβάνει ειδικές αίθουσες για άτομα με κινητικά προβλήματα, κάνοντας την πρόσβαση τους στο γήπεδο ευκολότερη. Η χωρητικότητα του γηπέδου αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα καθώς οι επιπλέον θέσεις που πρόκειται να φτιαχτούν ανέρχονται στις 61.000. Οι εργασίες στο στάδιο είναι πυρετώδεις τους τελευταίους μήνες, προκειμένου αυτό να είναι έτοιμο έως το τέλος του καλοκαιριού και πριν την «σέντρα» της νέας σεζόν της Premier League.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0