Sports Βusiness

Χέρτα Βερολίνου: Νέα συμφωνία με την εταιρεία 777 Partners και «ανάσα» για τον σύλλογο!

Χέρτα Βερολίνου: Νέα συμφωνία με την εταιρεία 777 Partners και «ανάσα» για τον σύλλογο!

«Ανάσα» για τη Χέρτα Βερολίνου καθώς η Αμερικανική εταιρεία 777 Partners   αγόρασε το 78,3% των μετοχών του συλλόγου, βάζοντας αρχικό κεφάλαιο 100.000.000 ευρώ.

Η Χέρτα Βερολίνου αποτελεί έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στη Γερμανία. Ωστόσο τα πράγματα φέτος δεν κυλούν καλά ούτε στο αγωνιστικό ούτε στο οικονομικό κομμάτι. Η ομάδα του Βερολίνου βρίσκεται μόλις ένα πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Συν τοις άλλοις, υπάρχουν ξεκάθαρα οικονομικά προβλήματα.

Όμως η λύση ήρθε. Και ήρθε από το Μαϊάμι και την εταιρεία 777 Partners. Η Αμερικανική εταιρεία ήρθε σε συμφωνία με το γερμανικό κλάμπ και πλέον θα κατέχει το 78,3% των μετοχών της ομάδας, επενδύοντας άμεσα 100.000.000 ευρώ!

«Είναι μια υπέροχη μέρα για τη Χέρτα και το μέλλον μας», δήλωσε ο Κάϊ Μπέρνστάϊν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα (13/3). Μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας μας στο βήμα ήταν ο Τζος Γουόντερ, ο διευθύνων σύμβουλος της 777 Partners και ο διευθύνων σύμβουλός μας. Η τριάδα σχολίασε θέματα όπως η σημασία της συνεργασίας για τον σύλλογο και τον επενδυτικό όμιλο από το Μαϊάμι, τον τρόπο δομής της συνεργασίας και τους κοινούς στόχους. «Θέλουμε τώρα να αναδιαρθρωθούμε, να επιστρέψουμε στα βασικά και να αφήσουμε τη μεγαλομανία των τελευταίων ετών στο παρελθόν», είπε ο Μπέρνστάϊν.

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της 777 Partners δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που επιτέλους μπορούμε να ανακοινώσουμε αυτή τη συνεργασία και να γίνουμε μέρος ενός συλλόγου με τόσο πλούσια ιστορία. Ήταν μακρύς ο δρόμος, αλλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους στο σύλλογο, καθώς και τους φιλάθλους, για την υπομονή τους. Καταφέραμε να δούμε μόνοι μας πόσο σημαίνει η Χέρτα για τους ανθρώπους και πόσο πάθος επενδύει στον σύλλογο. Το σεβόμαστε αυτό και θέλουμε να κάνουμε το μέρος μας για να διασφαλίσουμε ότι ο σύλλογος αποδίδει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Γι' αυτό θα επενδύσουμε 100 εκατομμύρια ευρώ. Πιο σημαντικό από αυτό το ποσό, ωστόσο, είναι το πώς χρησιμοποιούμε αυτά τα χρήματα. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στη χρηματοδότηση μακροπρόθεσμων και βιώσιμων δομών. Είναι μια ασυνήθιστη ευθύνη που θέλουμε να ανταποκριθούμε. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0