Sports Βusiness

Μπάγερν Μονάχου και Λος Άντζελες FC συνεργάζονται με φόντο το μέλλον!

Μπάγερν Μονάχου και Λος Άντζελες FC συνεργάζονται με φόντο το μέλλον!
Μπάγερν Μονάχου και Λος Άντζελες FC ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στα πλαίσια της ενίσχυσης των ακαδημιών τους και της αποτελεσματικότερης ανάπτυξης των νέων ποδοσφαιριστών.
Σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση προχώρησε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ξεκινά ένα νέο εγχείρημα μαζί με την ομάδα του Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα, οι δύο σύλλογοι θα συνεργάζονται για την καλύτερη αξιοποίηση των νέων ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Με αυτή τη συμφωνία, η ομάδα του MLS θα έχει πιο άμεση πρόσβαση στην Ευρώπη και θα προωθεί πιο εύκολα τους ποδοσφαιριστές της στην παγκόσμια αγορά. Παράλληλα, οι Βαυαροί θα μπορούν να στέλνουν στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στη Γερμανία, με στόχο την άμεση εξέλιξή τους.

Το κοινό εγχείρημα των δύο κλαμπ θα έχει ως έδρα της Γερμανία, ενώ η χρηματοδότηση θα προέρχεται και από τις  δύο πλευρές με απώτερο σκοπό τη διαρκή βελτίωση των αναπτυξιακών προγραμμάτων.

Ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς σχολίασε τα οφέλη αυτής της πρωτοβουλίας:

«Η συνεργασία με την Λος Άντζελες FC μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε με ποδοσφαιριστές σε ολόκληρο τον πλανήτη. Στο μέλλον, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους νέους παίκτες ένα πιο ορθολογικό μονοπάτι για την εξέλιξή τους. Ως συνέπεια, η Μπάγερν Μονάχου θα γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για την αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών».

Η Μπάγερν Μονάχου είχε προχωρήσει σε μια ανάλογη προσπάθεια το 2018, όταν ξεκίνησε συνεργασία με την Ντάλας. Μέσω αυτού του προγράμματος, ο Κρίς Ρίτσαρντς εντάχθηκε στην ομάδα του Μονάχου και πλέον συνεχίζει την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας.

Πάνος Κορομηλάς

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0