Sports Βusiness

Τζα Μοράντ: Η οπλοκατοχή του στοιχίζει… 10 εκατομμύρια από την Powerade!

Τζα Μοράντ: Η οπλοκατοχή του στοιχίζει… 10 εκατομμύρια από την Powerade!

Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Τζα Μοράντ το βίντεο που τον δείχνει να κρατά όπλο σε κλαμπ του Ντένβερ. Πέρα από το «πάγωμα» των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, όπως φαίνεται θα απωλέσει και αρκετά χρήματα από τους χορηγούς του!

Οι συνέπειες των πράξεων του Τζα Μοράντ, έχουν μόλις αρχίσει να εμφανίζονται μπροστά του. Ο γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις εθεάθη σε ένα live βίντεο στο Instagram, να κρατά ένα όπλο σε κάποιο κλαμπ του Ντένβερ. Γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί άμεσα εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας, χωρίς να είναι γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Πέραν, όμως, της αγωνιστικής του απραξίας, ο 23χρονος πρόκειται να αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα και με τους χορηγούς του. Το ζήτημα της οπλοκατοχής είναι πολύ σοβαρό, οπότε αυτό δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι η συμφωνία του με την Powerade κινδυνεύει να ακυρωθεί. Δέκα ημέρες έπειτα από το περιστατικό στο νυχτερινό κέντρο, η πασίγνωστη εταιρεία αναψυκτικών, η οποία ανήκει στην Coca Cola, έχει αποσύρει όλες τις διαφημίσεις της όπου πρωταγωνιστούσε ο Μοράντ, τόσο από την τηλεόραση, όσο και από τα κοινωνικά δίκτυα. Το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών θεωρείται αβέβαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει αφαιρεθεί και από την ιστοσελίδα της επιχείρησης. Λίγες ημέρες μάλιστα, πριν την κυκλοφορία του συγκεκριμένου βίντεο, η Powerade είχε προβεί στην ανακοίνωση μίας διαφημιστικής καμπάνιας για το 2023, αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων! Επρόκειτο ουσιαστικά για την ανάδειξη του Μοράντ από παίκτη στο κολεγιακό πρωτάθλημα, σε αστέρα του NBA. Ως ημέρα πρώτης προβολής είχε οριστεί η 14η Μαρτίου, ωστόσο πλέον όλα έχουν τοποθετηθεί στον… πάγο!

Παρ’ όλα αυτά, καθώς φαίνεται δεν έχουν εγκαταλείψει οι πάντες τον Μοράντ. Ο βασικός συνεργάτης του γκαρντ των Γκρίζλις, η Nike, στέκεται στο πλευρό του καλαθοσφαιριστή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω της ιστοσελίδας «The Athletic» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εκτιμούμε την υπευθυνότητα του Τζα και ότι αφιερώνει χρόνο για να λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται. Υποστηρίζουμε την προτεραιότητά του για την ευημερία του.»

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0