Sports Βusiness

Ετοιμάζεται το στολίδι των 2 δις δολαρίων των Κλίπερς

Ετοιμάζεται το στολίδι των 2 δις δολαρίων των Κλίπερς

Η διοίκηση μαζί με τους φίλους και τους παίκτες των Κλίπερς γιόρτασαν την τοποθέτηση της τελευταίας δοκού ισορροπίας στο καινούργιο τους γήπεδο.

Η τοποθέτηση της δοκού στο εν κατασκευή γήπεδο των Κλίπερς έχει συμβολική σημασία, αλλά καθόλου... συμβολικό κόστος. Για το χτίσιμό του θα δαπανηθεί το ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η χθεσινή γιορτή πάντως δείχνει το πόσο κοντά βρίσκεται η ομάδα του Λος Άντζελες στο να μπει στο νέο της σπίτι. Τόσον καιρό μοιραζόταν την ίδια έδρα, Crypto Arena, με τους αιώνιους αντιπάλους της από την ίδια πόλη, τους Λέικερς και είχε κουραστεί πλέον να παίζει στο ίδιο στάδιο. Είναι έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντικό για έναν σύλλογο να έχει το δικό του γήπεδο, το δικό του σπίτι που θα λειτουργεί ως δυνατή έδρα και με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίζει τα παιχνίδια.

Αντίστροφα μετράνε πια οι φίλαθλοι των Κλίπερς μιας και το όνειρό τους είναι πλεον πραγματικότητα και έχει πάρει σάρκα και οστά. Το Intuit Dome, όπως θα ονομαστεί το νέο γήπεδο που θα βρίσκεται στο Inglewood, κατασκευάζεται ήδη από το 2021 και αναμένεται να ανοίξει της πόρτες του την σεζόν 2024-2025.  Βέβαια αυτό που κινεί περισσότερο την περιέργεια γύρω από το Intuit Dome, δεν είναι ούτε τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, ούτε οι νέες τεχνολογίες που θα εγκατασταθούν αλλά οι τουαλέτες! Ο Στιβ Μπάλμερ, ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ανακοίνωσε πως η νέα έδρα των Κλίπερς θα έχει 1.160 τουαλέτες, δηλαδή τρεις φορές παραπάνω από το κανονικό, για να μην χάνει τον χρόνο του το κοινό στις ουρές και να είναι συγκεντρωμένο στον αγώνα.

"Το νέο γήπεδο θα μας δώσει ταυτότητα" είπε ο Μπάλμερ που γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό για έναν οργανισμό.

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0