Sports Βusiness

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το γελαστό παιδί που όλοι θέλουν μαζί τους!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το γελαστό παιδί που όλοι θέλουν μαζί τους!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επεκτάθηκε και στο χώρο του ποδοσφαίρου, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Το BN Sports σας παρουσιάζει τις έξω-αγωνιστικές δράσεις του «Greek Freak»!

Σχετικά Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο στο ποδόσφαιρο γίνεται; Κι όμως γίνεται! Ο «Greek Freak» και τα αδέρφια του απέκτησαν προσφάτως μετοχές από τη Nashville S.C., ομάδα που συμμετέχει στο MLS, το αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτή η ενέργεια, ωστόσο, αποτελεί απλώς ακόμα μία κίνηση για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του σούπερ σταρ των Μπακς.

Ποιες είναι οι υπόλοιπες; Δεν τις λες και λίγες είναι η αλήθεια. Ας ξεκινήσουμε από το μπέιζμπολ. Ο Αντετοκούνμπο, το καλοκαίρι του 2021, απέκτησε κάποιες από τις μετοχές της τοπικής ομάδας του Μιλγουόκι, τους Brewers.

Μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες που έχει συνάψει, φυσικά, είναι η συνεργασία του με τη Nike. Η πασίγνωστη εταιρεία αθλητικών ειδών, αποτελεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σχεδόν από την αρχή της καριέρας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τον βασικό χορηγό του Γιάννη. Τα έσοδά του από τη συγκεκριμένη συμφωνία, όπως αναφέρει το Forbes, εκτιμάται ότι αγγίζουν περίπου τα 12 εκατομμύρια ετησίως.

Giannis_Nike.jpg

Έπειτα, υπάρχει η εταιρεία που έχει ιδρύσει ο ίδιος μαζί με τα αδέρφια του, η «Antetokounbros». Πρόκειται ουσιαστικά για προϊόντα αθλητικής ένδυσης, κατά κύριο λόγο, που τίθενται προς πώληση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που διαθέτει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη συνεργασία του με τη στοιχηματική εταιρεία Novibet, με την οποία πραγματοποιεί αρκετές δράσεις για όσους χρειάζονται στήριξη, μέσω της πρωτοβουλίας «The Giant Heart». Ακόμα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχει συμπράξει με τη γνωστή εταιρεία ρεύματος, Protergia.

novibet.jpg

Επιπλέον, αποτελεί πια έναν από τους βασικούς πρεσβευτές της εφαρμογής WhatsApp, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2019, έγινε εξώφυλλο για το γνωστό παιχνίδι NBA 2K.

Για διαφημιστικούς σκοπούς έχει ενώσει τις δυνάμεις του με διάφορες εταιρείες ακόμα, όπως είναι οι Ready Nutrition, STR8, JBL, BMW και TCL. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, απέκτησε το δικό του avatar στο διάσημο παιχνίδι Fortnite των Epic Games. Συνεργασίες διατηρεί ακόμα και με το εστιατόριο «Greek From Greece Café Cuisine», προκειμένου να φέρει την ελληνική κουζίνα και κουλτούρα στην Αμερική, αλλά και με την εταιρεία ζυθοποιίας «Anheuser-Busch InBev».

Ιδιαίτερα δραστήριος, όπως βλέπουμε, ο «Greek Freak» και έξω από τα παρκέ. Κάτι που μας βοηθά να καταλάβουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί τον άνθρωπο που όλοι θα ήθελαν να έχουν, τόσο στην ομάδα τους, όσο και στο… επιχειρηματικό τους πλευρό!

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0