Sports Βusiness

Τσέλσι: Σε προχωρημένες συζητήσεις η ανακατασκευή του Στάμφορντ Μπριτζ κόστους 1.5 δις ευρώ!

Τσέλσι: Σε προχωρημένες συζητήσεις η ανακατασκευή του Στάμφορντ Μπριτζ κόστους 1.5 δις ευρώ!

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να επενδύσει 1.5 δισεκατομμύρια ευρώ για την πλήρη ανακατασκευή του Στάμφορντ Μπρίτζ, μεταμορφώνοντάς το σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, ο δισεκατομμυριούχος και μεγαλομέτοχος της ομάδας της Τσέλσι, Μπεντάντ Εγκμπαλί, πρόκειται να διαθέσει τα υπέρογκα κεφάλαια που θα ξεπερνούν το 1 δις ευρώ, με σκοπό την κατασκευή ενός τελείως καινούριου γηπέδου μέχρι το 2030.

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τοντ Μπόελι, ύστερα από τις προσλήψεις που έκανε στην ομάδα, φαίνεται πως πρόκειται και αυτός από μεριάς του να δώσει πολλά ακόμα εκατομμύρια για την ολική αναμόρφωση και του «σπιτιού» των Λονδρέζων. Το γήπεδο που υπόσχεται να φτιάξει θα συγκαταλέγεται στα καλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα παγκοσμίως, όπως ο ίδιος δήλωσε.  

Ερώτημα τίθεται σχετικά με το αν το νέο στάδιο θα κατασκευαστεί στην ίδια τοποθεσία με το ήδη υπάρχον ή αν θα αναζητηθεί νέα τοποθεσία για την δημιουργία του υπερσύγχρονου αυτού γηπέδου. Έως τώρα φαίνεται πως η δεύτερη επιλογή είναι η επικρατέστερη χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα επίσημα. Επιπλέον, πολλές συζητήσεις γίνονται σχετικά με το ενδεχόμενο της πώλησης των εκτάσεων που βρίσκονται δίπλα στο στάδιο, καθώς η εκμετάλλευσή τους θα αναβάθμιζε συνολικά την περιοχή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0