Sports Βusiness

«Μπάσιμο» των Antetokounbros και στο ποδόσφαιρο μέσω Νάσβιλ!

«Μπάσιμο» των Antetokounbros και στο ποδόσφαιρο μέσω Νάσβιλ!

Ένα μέρος της ομάδας ποδοσφαίρου, Nashville S.C., πλέον ανήκει στα αδέρφια Αντετοκούνμπο.

Ποιος είπε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέφια του δεν γνωρίζουν από... ποδόσφαιρο; Όπως φαίνεται, όχι μόνο παρακολουθούν και αγαπούν το άθλημα, αλλά έδειξαν και το άμεσο ενδιαφέρον τους γι' αυτό!

Ο Τζέφρι Καρλάισλ, δημοσιογράφος που ασχολείται με το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αναφέρει πως ο Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, από κοινού με τα αδέρφια του, Θανάση, Άλεξ και Κώστα, και  απέκτησαν το μειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Nashville S.C., όπως είναι το πλήρες όνομά της. Μάλιστα, δεν «μπήκαν» μόνοι του στον σύλλογο που αγωνίζεται στο MLS, αλλά μαζί με τον αστέρα των Predators, Φίλιπ Φόρσμπεργκ.

Μάλιστα, στο σχετικό του tweet, παραθέτει και μία φωτογραφία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κρατά μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του και φυσικά, τον αριθμό 34 στην πλάτη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εξαγορά των μετοχών, ο Giannis ανέφερε: «Πάντα ονειρευόμουν να έχω μία ποδοσφαιρική ομάδα. Όταν ανακάλυψα μαζί με τα αδέρφια μου το Νάσβιλ, γνωρίζαμε πως είναι μία ομάδα και πόλη, που θα θέλαμε να ασχοληθούμε ενεργά».

Παράλληλα, έστειλαν και όλοι μαζί, ένα κοινό μήνυμα:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0