Sports Βusiness

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι αγοράζει και την Ντάνταλκ μετά την Χαλ!

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι αγοράζει και την Ντάνταλκ μετά την Χαλ!

Επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον ποδοσφαιρικό κόσμο ο Ατζούν Ιλίτζαλι καθώς όπως φαίνεται βρίσκεται κοντά στην αγορά της ιρλανδικής Ντάνταλκ!

Ο «Mr. Survivor» ετοιμάζεται να χτίσει τη δική του… αυτοκρατορία και στο χώρο του ποδοσφαίρου! Ο Ατζούν Ιλίτζαλι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης στην Ιρλανδία, είναι κοντά στο να αγοράσει και δεύτερο σύλλογο μετά τη Χαλ! Αυτή τη φορά, σχεδιάζει να επεκταθεί στην Ιρλανδία, με την Ντάνταλκ να έχει μπει στο στόχαστρό του.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε αναφέρει ότι σκόπευε να αποκτήσει μία ομάδα, ώστε να μπορούν να πάρουν χρόνο συμμετοχής νεαροί παίκτες από τη Χαλ. Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, η ιρλανδική ομάδα να αποτελέσει κάτι σαν «φυτώριο» για την ομάδα της Championship.

Μάλιστα, ο Τούρκος επιχειρηματίας εθεάθη στις εξέδρες στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας απέναντι στην Μποέμιανς (2-1, 24/2) για την δεύτερη αγωνιστική του ιρλανδικού πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την πρόσφατη παραδοχή των ιδιοκτητών της Ντάνταλκ, Σον Ο’ Κόνορ, Άντι Κόνολι και Άλαν Κλαρκ ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ατζούν για την πιθανή πώληση του συλλόγου, δείχνουν ότι όλα οδεύουν σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.  

 

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0